- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гимнастички
Така, искам да попитам момчетата защо им и толкова мерак да са с гимнастичка, само заради това ,че правят шпагати или и нещо друго.... и предложете пози , които са удачни за гимнастички и които са по екстравагантни
Не знам откъде си го чул това, въобще не ми е мерак.
Щото са пластични ,сигурно?!
maDamn
не е за това, интересувам се от нещо по екстравагантно, защото не успях да намеря нищо
не съм сигурен ама всички гимастички, които съм имал възможност да обарам, са имали страхотна кожа!
GTA Stunting
Чак пък някой толкова да мечтае да чука гимнастичка.... Иначе за пози - той отдолу, ти с гръб към него на шпагат. Друга - ти на нещо като челна стойка и пак правиш шпагат с гръб към него (той трябва да те придържа). За по-лесно същото може да го направиш и просто подпряна на легло/ диван. Същите пози са още по-екстремни, ако правите анален секс в тях (не знам дали изобщо практикуваш). На нещо като задна прашка, само че отново си на шпагат, но легнала хубаво напред, така че дупето ти да е леко вирнато. Изобщо има много такива. Ако си пластична в кръста може да пробваш нещо като обърнато 69 - тоест ти си разкрачена над лицето му и се извиваш назад в нещо като мост и така му духаш докато те лиже (вервай ми гледката ще е невероятна). На първо четене това е. Може и други да ми хрумнат.