.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    1. Много ме съмнява да си на 20. А ако пък си - много жалко за теб.
    2. Щом виаги ти идва различно, значи не можеш да си сметнеш овулацията и толкова.
    3. Къде е свършил? Секс правиш, а не можеш да напишеш влагалище/клитор/анус...
    4. Сперматозоидите живеят повече от секунда в кислородна среда. Нещо от сорта на 15 секунди ми се върти в главата. Може и да е повече, но определено не е чак пък 1 секунда.
    5. За да достигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да преминат определен "път". За да бъде възможността за забременяване най-голяма организма се е устроил така, че спермата да се изхвърля на струйки. Поради тази причина възможността за забременяване от стекла се сперма е просто нищожна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    2. Щом виаги ти идва различно, значи не можеш да си сметнеш овулацията и толкова.
    3. Къде е свършил? Секс правиш, а не можеш да напишеш влагалище/клитор/анус...
    4. Сперматозоидите живеят повече от секунда в кислородна среда. Нещо от сорта на 15 секунди ми се върти в главата. Може и да е повече, но определено не е чак пък 1 секунда.
    5. За да достигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да преминат определен "път". За да бъде възможността за забременяване най-голяма организма се е устроил така, че спермата да се изхвърля на струйки. Поради тази причина възможността за забременяване от стекла се сперма е просто нищожна.
    Най-смисленото мнение.
    Последното изречение е НАЙ–ВАЖНО..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Абсолютно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си