- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Естествено уголемяване на пенис?
Възможно ли е .. ? Четох някакви теми за упражнения,но не знам ... някой да е пробвал нещо или от тия програми от сорта на Fenix , които уж зарибяват хората да дават пари за да разкрият "тайните" си ..? 12 ми е,на 18 съм , искам поне още 1-2 санта![]()
Девствен ли си?
Не че е особено по темата...///
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
12 сантиметра? Как не си девствен с толкова малко, омг ;х Човек, няма естествено уголемяване на пениса, има само един сигурен начин и той е чрез хирургическа интервенция. Просто побързай, колкото се може по-бързо, спестявай, искай от ваще, ако трябва кредит изтеглете, но не може с тия сантиметри просто ;х Д-р Енчев те очаква!
Не го слушай....//
А щом я задоволяваш-къде е проблема?
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
Пич вместо да търсиш такива глупости вземи прочети някфи книги за секс-а образователни и ще се научиш как да задоволяваш момичетата ще крещят даже![]()
Не лъжете момчето. С 12 сантиметрова пи*ка, каквито и техники и пози да прави, пак ще остане незадоволена. Слушай мен, не ги слушай тия другите. Д-р Енчев! Намери му координатите в нета, той прави чудеса. Уголеми пениса на баща ми от 13 на 16,3 сантиметра. Сега тати е като Бог!
Има как да си го уголемишПотърси "челик" в гуглето и чети, от автора "цветно". Изпълнявай тези упражнения , може да отнеме година, но да умра ако не ти порасне поне на дебелина. На мене ми порастна супер много на дебелина, а за дължината си немога да се оплача така или иначе 16 см и женските охкат кат заклани дори и без да правя кой знай кво викат че ги боли после
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-09-2012 на 13:17
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Щом е над 8 см споко, иначе има методи "джелик" му се вика... арабите го правят, едно приятелче се оплакваше и започна да го прави... вика, че му дръпнал с 2 сантима за няколко месецано едва ли би задоволил приятелката си с голема палка.. по-скоро ти се научи
Говори с Равин Худ .... Чух че взимал от богатите и давал на бедните лол
^
Равин Худ....////
Не съм го чувАл....///
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick