.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 169

Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...

Как ще реагирате ?
    П.П. За разни там,дето като чуят нещо подобно почват да ми говорят как днешната младеж пропада и се проебава на 12...да подчертая,че тук не се говори за секс ( :
    Едит:Пича е на 16

Абсолютно нормално трябва да реагираш... На 14 години всеки изпитва по топли чувства към човек от срещуположния пол..
    Като не се намесва секс, няма нищо нередно. Даже това е много хубаво.
    Родителите трябва да се радват че детето им се развива нормално.
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Ще се зарадвам , но ще си поговорим малко за ранния секс. Все пак ако я изправят пред дилемата "или ми пускаш или чао " да знае какво да направи
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

^^
    Искам и аз такива родители.
    Иначе, какво ще кажа-ще се зарадвам и НЕ бих се месила в личния живот на детето си. К'вото иска,т'ва да прави.

Е, абе не е много правилно да се разсъждава, к`вото иска, т`ва да прави. Все пак трябва да постигне нещо добро в живота си. Но мисля, че не бих се стреснала, ако дъщеря ми каже, че си има приятел. Може би, бих си поговорила с нея за ранния секс и т.н. , но не и да я притискам да ми казва всичко.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Ще кажа,че няма проблем.
    Какво мога да й кажа..аз съм с такова възпитание просто.
    Моите родители са освободени и живеят съвременно..
    дори аз не им казвам мамо или тате..а по имена.
    Аз също ще бъда такъв родител..по-добър даже.
    Нормално е момичето ми на 14 да има приятел..и дори да
    води полов живот на 14..е няма да ми е супер,но ще и кажа Ок.
    Живота е нейн и аз нямам намерения да се бъркам..има един живот нека направи каквото намери за добре.

Walk go home boy...

[img]www.petfoto.de[/img]sex

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ами ще реагирам нормално.Ще й обясня да внимава какво да прави.Мен майка ми ме е научила да внимавам,на такова ще науча един ден и дъщеря си или сина си.

Град
    in ur dreams
    сиг ще споговоря с нея незнам

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Де да знам. Предполамагам, че ще и забраня да се среща с него. Аз тогава вече ще съм на таквази възраст, ча ще мисля по-този начин, а и ще има доза ревност.

Еми няма да й преча на връзката. Мога само да се радвам за нея, щом си е намерила някой точен човек до себе си, но със сигурност ще проведа някакъв разговор с нея относно секса и останалите неща свързани с една връзка....ще я поразпитам туй онуй, предпочитам да съм въведена в нещата и да не крие от мен и да не се притеснява, а на против - да си споделяме и да ми иска съвети за определени неща
    пп:всичко това е хипотетично
    пп2: сигурно ще я бъзикам и то доста (както прай и мойта мам)

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6te kaja e e absolutno normalno

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Де да знам. Предполамагам, че ще и забраня да се среща с него. Аз тогава вече ще съм на таквази възраст, ча ще мисля по-този начин, а и ще има доза ревност.
    И кво ще постигнеш така?
    оффтопик:я кой бил тука че няяше ли забава таз вечер ве?
    по темата: ще я накарам да го доведе вкъщи на вечеря да се запознаем и да се сприятелим.. ще стане супер

Надявам се, че когато дойде този момент просто ще се зарадвам и ще кажа ОК!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    И кво ще постигнеш така?
    Не знам. Виж, просто предполагам, че тогава ще стана такъв, защото ако сега имах 14 годишна сестра (примерно), която много обичам и разбера че си има приятел. Ми хубаво ще се радвам за нея, стига да не е някаква утрепка, ама не мисля, че като стана на 35-50 ще мисля по същият начин.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз като казах на мама, че си имам първото истинско гадже, тя ми купи сладоледена торта Щях да я убия

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не знам как ще реагирам, но ще бъда притеснен определено. Поради прокрадващата се мисъл какво може да прави с въпросния приятел.

Щом няма ибанья и наркотици, ни съ притеснявай (мноу)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Shte i kaja bravo ,vnimavai samo kfo pravi6 14 godini e se pak ,za6to da si nqma priqtel.

спред мен всеки един човек някъде отвътре му идва и зн как да се оправи сам в тези моменти .всяко не6то направено за първи път е много важно да бъде истинско примерно когато за първи път е с гадже тва е хубаво все пак един вид става6 по пораснал и малко по малко навлиза6 в живота
    XOXO...

Супер фен
    Е ... ще кажеш че не е на 14 ами на 4
    Еми сиг ще поискам да видя щастливеца

Ще се опитам да го приема нормално, да си поговоря с нея за ранен секс, контрацепция, болести, предавани по полов път. Просто ще я съветвам и споделям при мен как е било. Искам някога, когато имам свое дете, то да знае, че в моите очи има истински приятел, и че винаги ще намери необходимата упора и подкрепа. Но в никакъв случай няма да чуе от мен репликата: Животът си е твой, живей си го. Не би ми било все тая какво става с детето ми!

0.о
    Аз си хванах първото гадже на 13...
    Нормално е на тая възраст да си имаш гадже...
    Така, че няма да й направя проблем, но ще й кажа да не избързва със секса и ако се задържат повече от 1-2 седмици сигурно ще поискам да се запозная с него
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    Ще кажа: "И квоооооо как е :P "
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Изпитвам няква неустоима нужда да и кажа
    Не знам...
    Ама като я знам ква е...къде да се бутам в шамарите,не ми пречи да си крия...
    Пък от друга страна...вече ми писва да се омотавам в някви тъпи лъжи...и почнеме ли даскало с него няма да можемее да се виждаме,щотоо еее доооо 8 на даскало,пък моя вечерен час зимата е мноо як
    Абе...тъпа работа...в един момент ше ми писне и шеи кажа
    Се пак мерси,че се занимавате цели две страници с мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си