- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готова маска за коса
Според вас коя е най-добрата готова маска за коса?
Моля препоръчвайте нещо, само след като сте го изпробвали.![]()
Ползвала съм супер много и мисля, че наистина си заслужават най-вече по-скъпичките. Например Абсолют рипеър на Лореал. От по-евтинките обаче съм страшно доволна от Миосотис - не оставам без нея, супер хубавата маска, прави косата невероятна! Друга хубава е една за блясък на Билка - малка кутийка с листенца и шишарка на нея.И мирише много хубаво! На Орзен за боядисана коса не е лоша. В друг форум я сравняваха с маска на Керастаз - Oleo relax, която е над 60 лева и наистина е много добра и дори бяха изкарали тази на Орзен по-добрата.
Най-боклучивите маски, които съм ползвала са на Елсев и на Глис (особено). Имах с ший и кашмир на Глис и изобщо не си заслужава - мирише ми лично на мен много гадно и силно, а косата ми след нея беше суха и оплетена. Отлетя в кошчето за нула време!
^ + но не съм съгласна за елсев и глис,но все пак на всяка коса различноиначе аз мисля,че най-добри са професионалните.. отиваш при фризьорката ти - тя знае каква е косата ти и от какво има нужда и ти дава проф. маска.. уникални са.. ползвала съм с ленено семе.. сега имам някаква с витамини и ленено семе ползвала съм и маска с чесън - не на Лорис,които впрочем са пълен боклук,а пак от фризьорката ми..
Тази на Миосотис става ли да се използва при мазна коса? Бях чела, че се ползва при суха коса, а ако си с мазна я прави още по-мазна. Има ли нещо такова?
Една приятелка ми беше казала, че е чела статия някъде за Миосотис с костен мозък и тази маска била много вредна за косата - вярно ли е ? Преди много си я ползвах и бях страшно доволна, ама я спрях след като ми каза...
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
^Щом виждаш, че маската ти се отразява добре, няма смисъл да я спираш, пък да си говори кой, каквото иска. Ти сама можеш да прецениш за себе си как на косата ти и е по-добре. Да не говориме, че при мене е имало такива приятелки, дето като видят, че ми е добре от нещо ми дрънкат такива глупости, за да го спра....долна работа..
ana19 - по принцип маската на Миосотис, както и повечето маски са за суха коса, защото тя има нужда от повече овлажняване и омазняване допълнително. Ти сигурна ли си, че имаш нужда, щом твоята е мазна...
Може и да си права - мисля, че след повече от 2-3 годишна почивка отново е време да си взема Миосотис!
Зная,че много от вас не харесват маската на Lorys с ефект на змийско мляко,но немога да си кривя душата-на мен ми действа много добре-косата ми става една бляскъва,мекарабе изобщо нямам думи
^ точно това е за маската..тя има моментно действие - докато я ползваш си мислиш,че косата ти е спупер и т.н. но след като спреш тя не се връща в предишното си състояние,ами в по-лошо от предишното.. все пак на всеки се отразява различно,но го имай в предвид !![]()
Ох,на мен вече ми омръзна да си правя домашни маски и се чудя каква маска да си взела.Май се наосчих към тази на ORZENE,четох доста положителни мнения,а и наскоро си боядисах косата.Ползвала съм маските на Глис,супер са..всички продукти на Глис ми се отразяват супер на косата...На Лорис със змийско мляко ми харесваше само в началото..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..