.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91

Hybrid View

Duckster, какво ще кажеш? Ефект имаше ли? И колко пари ти излезе лечението?
    Dont worry, be happy!

zzzzz
    Guest
    Можете ли да ми кажете на каква цена са тези брекети и точен адрес където мога да отида и да се възползвам от тази иновация!?????

Smile

Аз имам брекети. Моите са 3500лв. - във Варна
    Според мен е нормално, пък и искаш челюстта ти да се придърпа - това не е малко! Успех

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Да цените са напълно нормални.Аз също имам придърпване на 2те челюсти с една шина , на моите цената е 3200 лв.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Голям фен Аватара на smilelady
    И от шините(скобите) има невероятен ефект.Аз носих 2 години и захапката ми се оправи напълно.Не ги подценявайте.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен
    Оф, за съжаление аз имам 2 криви кучешки зъба и ако се наложи ще си сложа брекети...

Аз съм от Шумен и днес разбрах, че и при мен ще е нужно да се сложат брекети, и ще ходя при д-р Керанова. Но на моя приятелка д-р Керанова преди месец й сложи брекети. За 800 лв общо за горната и долната челюст. И найстина засега приятелката ми няма никакви проблеми.

Според мен трябва да се консултираш с няколко зъболекаря и след това да вземеш окончателно решение.Аз също ще слагам брекети,зъбите ми са идеално прави,но имам т.нар. "обратна захапка".И м/у аз също съм от Габрово.

Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!

[QUOTE=ivett_felton;10373483]Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!

аз ходя при една зъболекарка в Люлин казва се Д-р Мария Богданова-Нотова аз съм със шини, но познавам хора които ходят при нея и за брекити ако искаш пиши ми на лично ще ти дам номер

Цитирай Първоначално написано от ivett_felton Виж мнението
    Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!
    Здравей , с брекети съм от 7 месеца и ти препоръчвам д-р Ирена Хасара много съм доволна от нея и цените са нормални . Ето и адреса специализиран кабинет в София, бул. Патриатх Евтимий 67, ет. 1
    тел. 02 954 30 71
    GSM 0898 622 315
    Значи аз съм с горни и долни брекети всичко ми струва 3500 като това включва всички прегледи при нея , ластиците ми , след като ми свалят брекетите избелване и някакво апаратче с което ще спя . И бях със същия проблем като теб трябваще да ми се оправи захапката и също така ми вадиха постоянен зъб . Успехх

Цитирай Първоначално написано от IvetoIvanova Виж мнението
    Здравей , с брекети съм от 7 месеца и ти препоръчвам д-р Ирена Хасара много съм доволна от нея и цените са нормални . Ето и адреса специализиран кабинет в София, бул. Патриатх Евтимий 67, ет. 1
    тел. 02 954 30 71
    GSM 0898 622 315
    Значи аз съм с горни и долни брекети всичко ми струва 3500 като това включва всички прегледи при нея , ластиците ми , след като ми свалят брекетите избелване и някакво апаратче с което ще спя . И бях със същия проблем като теб трябваще да ми се оправи захапката и също така ми вадиха постоянен зъб . Успехх
    Благодаря ти много!!!

Цитирай Първоначално написано от ivett_felton Виж мнението
    Няма значение дали проблема ти е 1 зъб или 5 или 10, брекетите се слагат на всички зъби. Това, което е от значение е колко е сериозен проблема. Например можеш да имаш само 1 крив зъб, ама положението да е толкова зле, че да трябва да ти вадят зъби, за да се освободи място т.е. ще ги носиш 1-2 години. Може всичките ти зъби да са идеално прави, но ако имаш проблем със захапката може и до 2-3 години да се стигне. Затова не делете всичко на ,,Имам 2-3 криви зъба, не трябва ли да ми намалят цената." И второ и много важно нещо. Не отивайте при някой ортодонт само защото е по - евтино. Проблемите които може да имате след едно неправилно лечения биха били много по - сериозни от 1000 лева повече. Да, наистина са много пари, но когато се хванете да правите нещо, особено свързано със здравето ви, гледайте да е при професионалисти.
    Относно един по - горен коментар ,,Защо хората не си живеят с кривите зъби и какво са правили преди 200-300 години" - нещо подобно беше. Та когато не разбирате нещо по - добре не коментирайте! Това да имаш криви зъби не е само естетически дефект. Повечето хора не могат да си мият зъбите правилно и след години ще имат сериозни проблеми. Също така преди 200-300 години човек със криви зъби е бил толкова голяма рядкост, колкото в днешно време човек с абсолютно прави зъби и това се дължи на храната, която ядем, начина на живот, който водим и т.н.

Monik_682
    Guest
    Аз съм от Шумен и имам криви зъби. Но ходех при Керанова и тя ми сложи шини....2 години тя не ми казваше че имам проблем. На една моя приятелка тя й е залепила брекета за кариес! Може при Керанова да е евтино, но тя не доизпипва нещата.

Доста късно пиша, но пак мога да помогна на някого.
    Аз сега съм при ортодонт Мариана Чернева и ценета за брекети на горната челюст е 700-800 лв., на долната още толкова. Цена за месечните прегледи е 6 лв. Мисля, че приемливи цени. Цена за скоби пък е 200 лв.

Велико Търново

Аз имам брекети от 1 година и половина и стуваха 2500.

Град
    -----------
    Аз съм от Враца и от 9 месеца нося брекети на 2те челюсти. Наложи се да ми извадят 4 постоянни зъба. Самите брекети ми излязоха 1200 общо и за 2те челюсти.
    ----------------------

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    И ето ги и моите брекети 3,600 лева (2 челюсти). На вноски ще ги изплащаме и въобще...

П.С.: Знам че е малко тъп въпроса, но не се сдържах харесват ли се момчетата с брекети?

П.С.2: Нещо съм се подтиснал, че още по-грозен съм станал с тия тенекии!
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 09-01-2012 на 22:38

Въобще да не ти пука за чуждото мнение .. нали след това ще имаш перфектна усмивка ;р

Искам да задам един въпрос
    От Бургас съм и искам да си сложа брекети.Ако знаете от кой зъболекар мога да ги взема?Според мен ми трябват само на горната челюст,но не знам точно , той ще ми каже.И каква цена може да се очаква .

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    И ето ги и моите брекети 3,600 лева (2 челюсти). На вноски ще ги изплащаме и въобще...

П.С.: Знам че е малко тъп въпроса, но не се сдържах харесват ли се момчетата с брекети?

П.С.2: Нещо съм се подтиснал, че още по-грозен съм станал с тия тенекии!

Interesuvam se kade si hodil za breketi i kakvi sa cenite. Ortodontat dobar li e? Ot kolko vreme gi nosish? Ima li efekt?

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Всеки си мисли, че с брекети ще е по-малко атрактивен, същото мислят и останалите. Но знаете ли какво? Хората се кефят не на перфекции, а на начина, по който всеки се справя с несъвършенствата си. Запомнете го и не го забравяйте докато си носите брекетите! Не си крийте усмивката!
    Ако си с настроение, с излъчване и харизма, миришеш добре, обличаш се добре, държиш се добре, брекетите са наистина само едни "железца", които по никакъв начин не биха могли да стоят като определение за самия теб. Главите горе, хора!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

На мен ми сложиха преди седмица за 1200 евро

3500 си е солена сумичка

ami po-dobre ot kolkoto 5000

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си