- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с баща и много моля за съвет.
Проблема е че баща и прави проблеми в смисъл не и дава да се виждаме в смисъл той е строг тя до сега не си е имала гадже аз съм по голям от нея и не знам какво да правя с баща и,все още не съм го виждал ама не знам как да го навия да я пуска да сме заедно ние сме от други градове делят ни едни 50-100км........ и ако не направя нещо баща и да ни пуска връзката ни ще се разпадне много моля за помощ..... в сериозна връзка сме! Но е глупаво всеки път да лъжем и да търсим оправдания, за това искам/е вечно разрешение.......от баща и , с майка и всичко е окей и със сестра и.
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Между 50 и 100км има разлика, все пак момичето на колко е години? И колко са сериозни нещата между вас?
За жалост нищо не можеш да направиш по въпроса![]()
А защо не се запознаете с баща и да види що за човек си, и че дъщеря му е в сигурни ръце с тебе? Освен това, друго не виждам какво може да се направи.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
нямала е до сега гадже, интересното е че тя супер много излиза и т.н. ходи по партита дискотеки и т.н. и за тях не и прави проблем само за мена не искаме да го лъжем.но като ходи на партита дискоте и т.н. се прибира след няколко часа а когато е с мен отсъства обикновени с дни :d
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
И аз да бях, и аз нямаше да я пускам да излиза с такъв като теб.
Отделен въпрос е, че на 19 години е млада жена и би трябвало да е самостоятелна и да си отстоява мнението, а не да се води по акъла на техните, въпреки че отново - в тоя случай имат абсолютно основание.
е .. чак толкова да я ограничава на 19 .. Тя защо не поговори с него като ГОЛЯМ човек. Да му каже, че си добро момче, че ти вярва, че те обича ( евентуално). Да предложи да се запознаете и т.н....
Eми, ако отсъства от даскало/университета, за да е с теб, нормално.
е ти какво очакваш, "а заминавай ма дъще" ли? и баща ми не беше никак навит да ходя някъде си, било то и на 50 км(всъщност бяха 220), въпреки че познаваше момчето. иска да я предпази по някакъв начин. до колкото разбрах е на 17? не е пълнолетна, съответно той има това право, било то правилно или не. пък и щом намирате начини да се виждате не е кой знае какъв проблем предполагам. все някога и той ще свикне с тая идея, а и е хубаво и както ти казаха вече да му се представиш в една хубава светлина, че човекът да е по-спокоен.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
добре, това определено променя нещата.в такъв случай тя уста няма ли си?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."