- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много е срамежлива
Здравейте от няколко месеца излизам с едно момиче , но е доста срамежлива , колкото пъти излизаме само 2мата си се отпуска , но като сме в училище май не иска да се виждаме , срам я е пред всички да се целуваме и т.н. И в училище сме почти като непознати.. И не знам какво да правя , говорихме един път нищо не стана , и сега не знам дали да и дигна темата пак.. Идеи какво да правя?
Ако си мечтал да я награбиш в училище пред всички...Не/////
Говорете си,гушни я е един-два пъти,целуни я БЕЗ езици и такива работи......///
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Дай й малко време.Нормално е в началото да е по-срамежлива.След известен период от време ще се отпусне .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
been there, done that.
Момиче съм и година и кусур с тогавашния ми приятел се правихме, че не ходим. Не от срамежливост, по други причини.
Не започвай такава връзка, много ще ти е кофти...
Ти пък от вратата - за краката. С време всичко става, пък и к'во от т'ва? Ти за показност ли излизаш с нея, или 'щото ти е кеф да си с нея? Не виждам проблема, че в даскалото ви не искала да се целувате, и ?
Говори с нея!
В училище иди постой при нея...говорете си...прегърни я...ии така
От колко време сте заедно?
Не може да излизате от 2-3 дена и веднага да се отпусне....
pritesnena e ! tova se sluchva s pochti vsichki momicheta ! pregrashtai q v ychilishte .. posle q celuni po buzata i t.n. takka tq shte se otpusne .
Добре де, през тези няколко месеца от връзката ви, всеки ден ли беше така?
Щом не иска - не я целувай в училище, останете 2-та.. В училище говорете, излизайте навън, гушни я, НО не я целувай!
Ако това продължи - говори отново с нея и я попитай защо.Не може ли да ти отговори - .... х )
Колега, не си ли се замислял, че може да си грозен или смотан, и нея да я е срам да те целува за да не и се смеят? Търси проблема в себе си
поздрави
Какво точно имаш предвид под "почти като непознати"?
Колкото до целувките и интимностите в даскало не виждам защо се впрягаш. И аз не си падам по лигавещи се двойки по коридорите или на обществени места. Има време и място за всичко това и училището не е едно от тях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, не всички обичат показността.
Може да не и е приятно всички да я виждат как мята езици и обкрачва някой по коридорите.
Да я гушнеш леко, да я целунеш без език или по бузката е напълно достатъчно, за да си личи, че сте заедно и без нон стоп да сте лепнати 1 за друг.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()