.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Burgas

Много е срамежлива

Здравейте от няколко месеца излизам с едно момиче , но е доста срамежлива , колкото пъти излизаме само 2мата си се отпуска , но като сме в училище май не иска да се виждаме , срам я е пред всички да се целуваме и т.н. И в училище сме почти като непознати.. И не знам какво да правя , говорихме един път нищо не стана , и сега не знам дали да и дигна темата пак.. Идеи какво да правя?

Голям фен Аватара на SuckIt
    Ако си мечтал да я награбиш в училище пред всички...Не/////

Говорете си,гушни я е един-два пъти,целуни я БЕЗ езици и такива работи......///
    Роси

Адашчето Sunshinebabybyy Nirvana13 Novasum ruth
    ...........................................
    I’ve got Gucci’s on my feet
    Diamonds on my neck
    Diamonds on my wrist
    Bitches on my dick
    But y’all already said that

Супер фен Аватара на sladkalady
    Дай й малко време.Нормално е в началото да е по-срамежлива.След известен период от време ще се отпусне .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

anonymous708973
    Guest
    been there, done that.
    Момиче съм и година и кусур с тогавашния ми приятел се правихме, че не ходим. Не от срамежливост, по други причини.

Не започвай такава връзка, много ще ти е кофти...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти пък от вратата - за краката. С време всичко става, пък и к'во от т'ва? Ти за показност ли излизаш с нея, или 'щото ти е кеф да си с нея? Не виждам проблема, че в даскалото ви не искала да се целувате, и ?

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Ти пък от вратата - за краката. С време всичко става, пък и к'во от т'ва? Ти за показност ли излизаш с нея, или 'щото ти е кеф да си с нея? Не виждам проблема, че в даскалото ви не искала да се целувате, и ?
    Не излизам с нея за показност , но в даскало сме почти като непознати , дори не се прегръщаме , остави целувката.
    Не за друго , но я харесвам много и не знам.. Гадно ми е , да се правим , че не ходим.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Говори с нея!
    В училище иди постой при нея...говорете си...прегърни я...ии така

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    been there, done that.
    Момиче съм и година и кусур с тогавашния ми приятел се правихме, че не ходим. Не от срамежливост, по други причини.

Не започвай такава връзка, много ще ти е кофти...
    Абсолютно съм съгласен с мнението на "колежката". Това не е връзка. Или си с някого и не ви пука от нищо или не сте!

От колко време сте заедно?
    Не може да излизате от 2-3 дена и веднага да се отпусне....

pritesnena e ! tova se sluchva s pochti vsichki momicheta ! pregrashtai q v ychilishte .. posle q celuni po buzata i t.n. takka tq shte se otpusne .

Добре де, през тези няколко месеца от връзката ви, всеки ден ли беше така?
    Щом не иска - не я целувай в училище, останете 2-та.. В училище говорете, излизайте навън, гушни я, НО не я целувай!
    Ако това продължи - говори отново с нея и я попитай защо.Не може ли да ти отговори - .... х )

Колега, не си ли се замислял, че може да си грозен или смотан, и нея да я е срам да те целува за да не и се смеят? Търси проблема в себе си
    поздрави

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Цитирай Първоначално написано от vovka Виж мнението
    Колега, не си ли се замислял, че може да си грозен или смотан, и нея да я е срам да те целува за да не и се смеят? Търси проблема в себе си
    поздрави
    и аз мисля така..може да си мил с нея но ако не си много красив ще я е срам (:

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от SunnyBlue Виж мнението
    и аз мисля така..може да си мил с нея но ако не си много красив ще я е срам (:
    Толкова тъпо изказване.Срама не се определя по това,а и ако го е мислила за грозен нямаше да тръгнат.Може да я е срам поради много причини..може просто да я е страх да му се довери,може да са и разбили сърцето преди това и сега да е по-предпазлива.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво точно имаш предвид под "почти като непознати"?

Колкото до целувките и интимностите в даскало не виждам защо се впрягаш. И аз не си падам по лигавещи се двойки по коридорите или на обществени места. Има време и място за всичко това и училището не е едно от тях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, не всички обичат показността.

Може да не и е приятно всички да я виждат как мята езици и обкрачва някой по коридорите.

Да я гушнеш леко, да я целунеш без език или по бузката е напълно достатъчно, за да си личи, че сте заедно и без нон стоп да сте лепнати 1 за друг.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Цитирай Първоначално написано от againstyou Виж мнението
    Толкова тъпо изказване.Срама не се определя по това,а и ако го е мислила за грозен нямаше да тръгнат.Може да я е срам поради много причини..може просто да я е страх да му се довери,може да са и разбили сърцето преди това и сега да е по-предпазлива.
    Аз давам пример..не съм казала че точно това е причината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си