Аз съм по-скоро склонна да се съглася с първото мнение на umri макар и да звучи брутално. Ти ако не усещаш правиш ситуацията много по-лоша като наговаряш приятеля ти срещу баща му. Даже в един момент каза, че си седяла в тяхната къща (попари ме ако греша) и си наговорила приятеля ти да откаже на бащата...

1) Приятелят ти предполагам е знаел какъв е баща му още преди да подпише листчето, така че ще си носи последствията.
2) И въобще защо се е съгласил на това? Защо точно Англия?? Аз не живея в Европа и не съм много запозната, но в Англия не е ли изключително скъпо образованието?
3) Не ми харесва, това което пишеш защото излиза, че ти им седиш в къщата и на всичкото отгоре влошаваш ситуацията.
4) От това което пишеш излиза, че приятеля ти не действа много правилно. В смисъл какво значи веднъж като завърша магистратура?? Той ако е на 20 означава, че още учи бакалавър. Според мен някои хора обичат да са жертви. Ако му е толкова непоносимо винаги може да си започне сериозна работа и да започне да изплаща вече задължаните пари. Но той на своя глава започва обучение на най-скъпото място, защото?
5) Бащата не прави нищо незаконно, какъв секс какво нещо? Така както си го написала не му прави чест да ги прави тези работи и какво? Ако правеше нещо незаконно да го докладваш в полицията или не знам си къде и да се оправят. Не ти влиза в работата. Ти може и да живееш при тях както ти каза, но това не ти дава никакви права.
6) Като не иска да има нищо общо с баща му да се изнесе от тях и да си плаща наем като си седи в България. Не може да говори срещу баща си непрекъснато ама после мама да му готви манджи лятото. Ако пък не е готов за това да си мълчи.
7) И аз съм студентка и мога да ти кажа, че не съм очаквала от родителите ми нищо, а заемите ще си ги изплатя. А твоя приятел като толкова много иска да ходи на скъпо място да си понася последствията.