- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Има ли отлив на потребители след новата версия на сайта?
Споделете има ли такова нещо?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти как мислиш.. поне Кофата е замряла и ИТ сектора отчасти. Даже и аз вече по-рядко пиша там.
питам просто, че от много време не съм влизал да видя как е форона
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Доста е зле. Пишат в пъти по-малко хора.
Welcome to the Jungle...
Според мен да.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Не бих нарекъл 5893 потребители на линия отлив, с регистрирани над 200 в момента в сайта. В първите години 2007-2009 много по-малко хора влизаха. Нормално е, четящите обикновено винаги са повече от пишещите. То и аз вече все по-рядко пиша, защото предпочитам да чета. Това че някой не пише не значи, че не посещава форума.
Брояча не е верен, не го гледай колко показва че са онлайн.
Брояча на регистрираните потребители е верен, грешно показва само гостите.
Снощи гледах как след 11 часа единствената писала в някоя тема бях аз и така до 3, когато си легнах. Никога не е било това да няма никой вечер и то в нито един раздел..
Ми извинявайте как няма да има. Харесва ми новия облик, свикнах с него,но ме дразни ,че не мога да си сменя аватара като хората. gif-ове не приема,от url не може. Подписа не мога да си сменя, не и излиза ,ако имам лично съобщение.Трябва през 1 час да си проверявам инбокса...като цяло има ооооще доста работа
maDamn
Определено има...Старата версия беше хиляди пъти по-добра.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Поне влизала ли си си в профила с настройките въобще?
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/508121
Да, влизала съм ,и съм го настроила това,защото още в другата тема видях,но нищичко. Вече се съмнявам да не е от браузъра.
maDamn
Виж от опциите на самия браузър да не си забранила poup-up прозорците. При повечето браузари по default изскачащите прозорци са спрени.
Тва го проверих пише ,че са enabled , което ще рече ,че не би трябвало да имам проблеми,защото с тъпия експлорър не ми го дава тоя проблем , с Операта ...йок. Ама ще ти карам с нея, най-удобна ми е!Пък ще го преживея инбокса,ама тва с Аватара ме нервиПък за подписа да не говорим...
maDamn