- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държа с нея
С едно момиче половин година бяхме най-добри приятели, като аз направих и "атака" да станем нещо повече, но момичето се уплаши едва ли не и започна да се държи грубо с мен.Вследствие на това спряхме да контактуваме от около месец.Последните 2 седмици се засякохме в университета (една специалност, но различни групи и потоци), като когато ме види се обръща.От своя страна аз също не я поздравявам, макар че дори и да ми е гадно че вече не изпитва нищо към мен, нямам проблем да я поздравя но тя явно не желае.Та и аз ли да я игнорирам и да се държа като гъз или някак да направя опит за леко подобрение на взаимоотношенията ни.
Трябва да е била доста некадърна тази твоя "атака", та момичето даже да не иска да те погледне.
По-добре остави нещата така, както са.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Явно не си я обичал достатачно щом да се предадеш толкова леснопо добре опитай не я игнорирай опитай се нямаш какво да губиш щото ако я оставиш и просто я зарежеш еитака е същото !
![]()
Не се предавам, но в момента нищо не мога да направя.Тя започна да се държи прекалено грубо, отговаряше ми с 2-3 думи, липсваше желанието за контакт помежду ни.На 99% съм убеден, че има друго момче и заради това не искам и да се меся.Но все пак нямам нищо против да се поздравяваме, пък кой знае, един ден може и отново да потръгнат нещата помежду ни/
Грубото държание винаги е провокирано от нещо. Случайно да пропускаш неудобна за теб част от историята?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре нали вече нямаш чувства към нея какво като има друго момче ? може да сте приятели и просто да се радваш за нея кажи и го...
Ами...с нищо не съм я обидил, нито съм я предал по какъвто и да е начин.Винаги си се държах добре и коректно с нея.Не съм я нагрубявал или каквото и да е.От нищото намали контакта си с мен и започна да се държи грубо.
Ами...все още имам чувства към момичето, но все пак бих се радвал да останем приятели.
Да разбирам те но ако още омаш чувства към нея може да ревнуваш малко.. незнам но ако не ревнуваш просто и кажи че нямаш чувства към нея и я помоли да сте приятели ама не на колене да и паднеш просто я помоли да поговоритеи тогава и обесни ала бала.. ;д
МИ имам един план :Д Ако можеш си намери гадже от там някое друго момиче и така тогава пак се сприятели с нея ? незнам дали разбра ;д ся малко ме боли главата .. !!! :д
Не имах предвид да намериш друго момиче и като изгубиш изцяло чувства кам тази с която искаш сега да си само приятел тогава да се сдобриш с неяи да си продалжиш с момичето което си намерел ! което всащтност ти е помогнало да си върнеш и приятелството разбра ли сега ?
![]()
Оставаш си с нея бе ;д просто в началото леко я ползваш за да върнеш приятелството си с другата!!!
братле кажи си скайпа ако не си разбрал пак няма да спамя тука повече ;д !!
Не вярвам ти да си сбъркал с нещо, просто има момичета, които си мислят, че точно по този начин ще те отблъснат, защото не искат връзка с теб. Т.е решила е да ти показва, че няма да стане така, както ти искаш. Тва бие леко на надуване или на правеж, понеже нищо няма да й стане ако поне те поздрави. Ама тя явно си мисли, че като ти каже "Здрасти", ще запърхат сърца над главата ти...
Първоначално написано от antifashionshit
Е тя на 99% си има друг, ама поне да ми го каже и да каже дали поне приятели да си останем.Най-вероятно е надуване, макар че хич и не заслужава някой да й обръща внимание, но това е друг въпрос.Едно здрасти може да ми казва, не да се обръща, все едно че не ме е видяла и ще й паднат зъбите, ако ме поздрави.
Остави я.. Опитай се да подтиснеш чувствата си към нея.. Не заслужава твоето внимание. А ако вижда, че ти пука за нея и държиш на нея може много здраво да те изиграе и неприятностите двойно повече![]()
От добри приятели рядко,ама много рядко се получава връзка.....////
Изпитвал съм го//
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Аз пък мисля, че е започнала да ти отговаря с 2-3 думи, защото си станал прекалено досаден. Ако й пише постоянно, обсебваш я.. Ако е така, би трябвало да си схванал намека.. А защо не ти казва "Здрасти" не знам.. може би, защото се притеснява да не ти даде някаква надежда и да започнеш пак да й досаждаш... Абе не знам.. оставяй я..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..