.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Как да накарам момиче да ме хареса?

Има едно момиче в моят клас което харесвам но немога да я накарам да ме хареса или поне да започне да се води с мен ! Моля да ми помогнете!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    На колко сте?

Мега фен Аватара на ameli
    На сила хубост не става са казали хората
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Chacho
    Карай я да правите заедно нещо, заговаряй я. Ходете до лавката, преписвайте домашни заедно, т.н. Говори си с нея и приятелките й и, ако дойде в някой момент да те потърси сама, не чакай много, ми я накарай да излезете двамата. Няколко срещи и може да се получи нещо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

С акъл... х )
    Потърси други такива теми из форума...

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Яки дрешки, прическата оправи, трябва да миришеш приятно. Това е ясно ние първо гледаме в една момче външността после го опознаваме. Но трябва да си мил с нея.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SunnyBlue Виж мнението
    Яки дрешки, прическата оправи, трябва да миришеш приятно. Това е ясно ние първо гледаме в една момче външността после го опознаваме. Но трябва да си мил с нея.
    Или казано накратно и на прост език вариантът ти е да се изпе*ерастиш и да станеш като Justin Bieber/Азис и/или други подобни.

Иначе, това не е раздела. По-добре ходи питай в "Любов".

Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Или казано накратно и на прост език вариантът ти е да се изпе*ерастиш и да станеш като Justin Bieber/Азис и/или други подобни.

Иначе, това не е раздела. По-добре ходи питай в "Любов".
    Не че разбирам много, ама няма ли да е малко глупаво да отидеш там като просяк, смърдящ на градския кенеф. ;D Момичето не е казало, че трябва да заприличаш на педераст. А и признай, че каквото и да си говорим, първото впечатление е от огромна важност.

благодаря ви ама вече я навих

Цитирай Първоначално написано от hrisit1028 Виж мнението
    благодаря ви ама вече я навих
    Моля те, кажи ми как я "нави" .. Ако може на лс
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си