.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не бих, тръгнал с каквото и да е момче или изглеждащо като момче същество. Всъщност исках нещо друго да коментирам. Много момчета не се бръснат в началото на пубертета, за да не им стане много гъста брадата, да не им расте прекалено бързо и други бабини небивалици. Не вярвайте на тия глупости, почнах в 6ти клас, а сега, 8 години по-късно, се бръсна веднъж на 5 дена или повече и най-много ходя с набола брада. Бръснете ги тия мустаци, че чак на мен ми става гадно.
    Хайде без такива заключения и въобще не са бабини небивалици. Това, че на теб ти е рехава и мека брадата е съвсем друго. Аз също се бръсна от 5-6 клас и бях най-космат в класа. Всеки си е различен. Не мога да си позволя да я пусна 5 дни, защото после ме боли като се бръсна и това не е от захабено ножче и т.н, а защото косъма е много твърд и ставам кръводарител. Вечерта към 6-7 ако се обръсна на другата сутрин вече боцкам. Някой пък въобще нямат брада. Индивидуално е.

Този мустак съм виждал хора на по 24 още да го носят. Не е признак, че си малък, но е много отблъскващо. Дай, ако е мустак да е http://men.hotnews.bg/uploads/tinymc...eeeeeeeeee.JPG или http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...3_910058_n.jpg . Поне да е гъст и да се вижда, че е пуснат след редовно бръснене, а не нещо мязащо на разхвърляни прозрачни конци.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Аз също се бръсна от 5-6 клас и бях най-космат в класа.
    Добре дошъл в клуба. С разликата, че сега не се бръсна.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си