.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Усещане?

Усещане?

Въпросът е по-скоро към момчетата.. До каква степен презервативите намаляват удоволствието? Не е като да не усещаш нищо, нали? ;D

Значително го намаляват, зависи какъв е, дали е по-дебел

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Честно казано, мисля, че си зависи от момчето.
    Моя приятел, например, не че чак не усеща нищо, но с презерватив му е много притъпено удоволствието и свършва доста трудно. Когато го правим без е съвсем друга работа.

Затова пък познавам момче, което го боли без презерватив дори от свирки.

Широк свят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Притъщяват усещането и то доста. Като го правим в презерватив с моя ( повечето случай е със, някъде към 80 % ) пак ни е хубаво и свършваме и двамата, но като сме без е в пъти по хубаво усещането Усеща се и релеф и всичко. Пък и тогава и двамата свършваме много по-бързо.
    Иначе с бившият ми като го правихме за първи път ( на него му беше сефтето, нищо, че беше над 20 ) ми беше казал " Бах го и тая гума, нищо не усещам с нея ... "

Мега фен
    Не ползвам такива неща
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

презервативите не намалят никак усещането...това е просто няква си лъжа от страна на момчетата..повярвай в биологична паралелка съм и не веднъж сме учили това .. !!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от maiimunnka Виж мнението
    презервативите не намалят никак усещането...това е просто няква си лъжа от страна на момчетата..повярвай в биологична паралелка съм и не веднъж сме учили това .. !!!
    Айде, бе.

Прост експеримент. Потъркай едното си пръстче в другото. Вземи презерватив. Пъхни си пръстчето вътре и през гумата потъркай другото си пръстче. Няма никаква разлика, така ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Варна
    " Теорията е суха друже "
    Реалността е нещо къде къде по различно. Усещането и при мъжа и при жената се притъпява, и то не малко. Говорила съм на тази тема с мой приятели и приятелки и всички те са съгласни с тази теза.
    Хайде сега да се замислим малко по надълбоко.
    Когато секса е без презерватив момичето може да усети вените и релефа на пениса на момчето, а когато той е с гума усеща само един гумен маркуч с извинение за израза.
    Когато е без презерватив момчето може да усети релефа и триенето на пениса му в стените на вагината на момичето, а когато е с гума, усеща само вън, вътре - подобно на чекията.
    А колкото до това какъв е презерватива, нормален, релефен, тънък и тн и тн. ами кво дави кажа, гумата си е гума и тва е.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    до ~22,8%

маймунке, сигурна ли си?
    чисто физически може и да не го намаляват, не знам (макар че мога да поспоря), но психически нещата стоят по друг начин.

Психическа нагласа....тоя презерватив да не е дебел 1см,че чак до такава степен да притъпява усещането.

еми незнам хора все пак уча в такава боилогична гимназия и точно тоя въпрос сме го обсъждали доста ..защо учителите трябва да ни лъжат? аз мисля че презервативът не притъпява каквото и да е усещане..нито ще ти намили кефа нито болката примерно така че..ако има глупави хора които да го правят без презерватив само защото си мислят че усещането е различно нека го правят ..но ако хванат болест после да не съжаляват то се мисли предварително ..!

Град
    Варна
    Учи си квото си искаш, практиката е много по различна от теорията. Не те знам правила ли си секс ( съдейки по мненията ти май не ) или не си, но всеки, който го е правил и със презерватив и без презерватив може да каже какви са разликите в усещането.
    И защо да са глупави хората които го правят без презерватив? Защо мислиш са измислени противозачатъчните? Защо мислиш не малко момичето ги пият? А дори и без тях пак може без, стига момичето да си знае овулацията и опасните дни. Аз като го правя и без презерватив това глупава ли ме прави? Той като не се изхвърля в мен, и аз като не съм в овулация, ядове нямаме, после си ми идва по график и без никакви изменения.
    Така че не говори опирайки се на теория, а на практика

еми незнам хора все пак уча в такава боилогична гимназия и точно тоя въпрос сме го обсъждали доста ..защо учителите трябва да ни лъжат? аз мисля че презервативът не притъпява каквото и да е усещане..нито ще ти намили кефа нито болката примерно така че..ако има глупави хора които да го правят без презерватив само защото си мислят че усещането е различно нека го правят ..но ако хванат болест после да не съжаляват то се мисли предварително ..!
    : Защо ви лъжат ли ? Ами за да го правите със !! Притъпява и още как , при мен е странно ,за партньора ми е по-малка възбудата !! Също така и аз не виждам защо да са глупави ?? Сигурен ли си ,че няма болест на 100 % ,стига да не свърши в теб,къде е глупостта ? А и както казват има противозачатъчниии Д::Д И на колко си ако не е тайна ?

Естествено ,че притъпява !
    Най-вече ,че си остава мъжкия полов орган сух ,а всички знаете ,че колкото по-влажно ,толкова по-добре

Голям фен Аватара на magita

За да не правите поколение без да искате за тва ;]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Естествено, че го притъпяват. С кондом пак е приятно, но се ползва най-вече от гледна точка на сигурността, не на удоволствието. Ако става въпрос само за удоволствие, ползват се други контрацептиви (да речем хапчета) и сме сигурни в партньора си разбира се, всеки би предпочел без.
    Welcome to the Jungle...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    защо ви лъжат учителите?
    медиите защо ви лъжат (няма да продължавам )? по-същественото е защо това се допуска толкова лесно и всичко, което ви се каже се приема за чиста монета...дори без да се замислите.
    не го казвам във връзка с темата, ами по принцип...

Разликата е огромна поне при мен ! Тфа с презерватив е все едно да ближеш сладолед през прозорец .... Да не говоря , че много от презервативите стискат адски много и докато го сложа е спаднал ...

Град
    Варна
    Учителите ви лъжат, за да правите секс с презерватив, с цел предотвратяване на нежелана бременност и венерически болести.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Учи си квото си искаш, практиката е много по различна от теорията. Не те знам правила ли си секс ( съдейки по мненията ти май не ) или не си, но всеки, който го е правил и със презерватив и без презерватив може да каже какви са разликите в усещането.
    И защо да са глупави хората които го правят без презерватив? Защо мислиш са измислени противозачатъчните? Защо мислиш не малко момичето ги пият? А дори и без тях пак може без, стига момичето да си знае овулацията и опасните дни. Аз като го правя и без презерватив това глупава ли ме прави? Той като не се изхвърля в мен, и аз като не съм в овулация, ядове нямаме, после си ми идва по график и без никакви изменения.
    Така че не говори опирайки се на теория, а на практика
    Учи си каквото си искаш, DragonLady има богата практика, почти с цяла Варна...

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    хахаха сериозно ? ;д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    хахаха сериозно ? ;д
    Ти на 10 ли си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз пък уча в Биологическия факултет на СУ. И?
    Кажи кога те боли повече? Като се удариш с все сила на голо или през якето? И пенисът, и вагината са силно чувствителни места, много добре снабдени с нервни окончания. Като сложиш гума отгоре, естествено, че притъпяваш усещането. Не знам учителите какво ти говорят, но ти нямаш ли си твоя глава да помислиш и да си представиш? Те го казват с идеята да ви научат да не правите секс без презервативи и да не забременявате.
    Един ден, като го направиш, ще видиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    хахахаха и кое птиченце ти го каза това бе! Смешник!!! Загорял смешник, невиждал женско от бая време ( ако изобщо е виждал през живота си ).
    А да и не знаех, че във Варна има само 10 момчета .... Мерси, че ме светна
    Последно редактирано от DragonLady : 01-08-2012 на 17:24

anonymous708973
    Guest
    Притъпява се, но малко. Предполагам, че ако правиш секс по-дълго време без презерватив (не говоря за продължителността на единичния акт, а за практикуването на секс), ще започнеш да усещаш разликата повече.

Но положението с гума е далеч от трагично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си