- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усещане?
Въпросът е по-скоро към момчетата.. До каква степен презервативите намаляват удоволствието? Не е като да не усещаш нищо, нали? ;D
Честно казано, мисля, че си зависи от момчето.
Моя приятел, например, не че чак не усеща нищо, но с презерватив му е много притъпено удоволствието и свършва доста трудно. Когато го правим без е съвсем друга работа.
Затова пък познавам момче, което го боли без презерватив дори от свирки.
Широк свят.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Притъщяват усещането и то доста. Като го правим в презерватив с моя ( повечето случай е със, някъде към 80 % ) пак ни е хубаво и свършваме и двамата, но като сме без е в пъти по хубаво усещанетоУсеща се и релеф и всичко. Пък и тогава и двамата свършваме много по-бързо.
Иначе с бившият ми като го правихме за първи път ( на него му беше сефтето, нищо, че беше над 20 ) ми беше казал " Бах го и тая гума, нищо не усещам с нея ... "
Не ползвам такива неща
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
презервативите не намалят никак усещането...това е просто няква си лъжа от страна на момчетата..повярвай в биологична паралелка съм и не веднъж сме учили това .. !!!
" Теорията е суха друже "
Реалността е нещо къде къде по различно. Усещането и при мъжа и при жената се притъпява, и то не малко. Говорила съм на тази тема с мой приятели и приятелки и всички те са съгласни с тази теза.
Хайде сега да се замислим малко по надълбоко.
Когато секса е без презерватив момичето може да усети вените и релефа на пениса на момчето, а когато той е с гума усеща само един гумен маркуч с извинение за израза.
Когато е без презерватив момчето може да усети релефа и триенето на пениса му в стените на вагината на момичето, а когато е с гума, усеща само вън, вътре - подобно на чекията.
А колкото до това какъв е презерватива, нормален, релефен, тънък и тн и тн. ами кво дави кажа, гумата си е гума и тва е.
до ~22,8%
маймунке, сигурна ли си?
чисто физически може и да не го намаляват, не знам (макар че мога да поспоря), но психически нещата стоят по друг начин.
Психическа нагласа....тоя презерватив да не е дебел 1см,че чак до такава степен да притъпява усещането.
еми незнам хора все пак уча в такава боилогична гимназия и точно тоя въпрос сме го обсъждали доста ..защо учителите трябва да ни лъжат? аз мисля че презервативът не притъпява каквото и да е усещане..нито ще ти намили кефа нито болката примерно така че..ако има глупави хора които да го правят без презерватив само защото си мислят че усещането е различно нека го правят ..но ако хванат болест после да не съжаляват то се мисли предварително ..!
Учи си квото си искаш, практиката е много по различна от теорията. Не те знам правила ли си секс ( съдейки по мненията ти май не ) или не си, но всеки, който го е правил и със презерватив и без презерватив може да каже какви са разликите в усещането.
И защо да са глупави хората които го правят без презерватив? Защо мислиш са измислени противозачатъчните? Защо мислиш не малко момичето ги пият? А дори и без тях пак може без, стига момичето да си знае овулацията и опасните дни. Аз като го правя и без презерватив това глупава ли ме прави? Той като не се изхвърля в мен, и аз като не съм в овулация, ядове нямаме, после си ми идва по график и без никакви изменения.
Така че не говори опирайки се на теория, а на практика![]()
: Защо ви лъжат ли ? Ами за да го правите със !! Притъпява и още как , при мен е странно ,за партньора ми е по-малка възбудата !! Също така и аз не виждам защо да са глупави ?? Сигурен ли си ,че няма болест на 100 % ,стига да не свърши в теб,къде е глупостта ? А и както казват има противозачатъчниии Д::Д И на колко си ако не е тайна ?
Естествено ,че притъпява !
Най-вече ,че си остава мъжкия полов орган сух,а всички знаете ,че колкото по-влажно ,толкова по-добре
![]()
Естествено, че го притъпяват. С кондом пак е приятно, но се ползва най-вече от гледна точка на сигурността, не на удоволствието. Ако става въпрос само за удоволствие, ползват се други контрацептиви (да речем хапчета) и сме сигурни в партньора си разбира се, всеки би предпочел без.
Welcome to the Jungle...
защо ви лъжат учителите?
медиите защо ви лъжат (няма да продължавам )? по-същественото е защо това се допуска толкова лесно и всичко, което ви се каже се приема за чиста монета...дори без да се замислите.
не го казвам във връзка с темата, ами по принцип...
Разликата е огромна поне при мен ! Тфа с презерватив е все едно да ближеш сладолед през прозорец .... Да не говоря , че много от презервативите стискат адски много и докато го сложа е спаднал ...
Учителите ви лъжат, за да правите секс с презерватив, с цел предотвратяване на нежелана бременност и венерически болести.
Аз пък уча в Биологическия факултет на СУ. И?
Кажи кога те боли повече? Като се удариш с все сила на голо или през якето? И пенисът, и вагината са силно чувствителни места, много добре снабдени с нервни окончания. Като сложиш гума отгоре, естествено, че притъпяваш усещането. Не знам учителите какво ти говорят, но ти нямаш ли си твоя глава да помислиш и да си представиш? Те го казват с идеята да ви научат да не правите секс без презервативи и да не забременявате.
Един ден, като го направиш, ще видиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Последно редактирано от DragonLady : 01-08-2012 на 17:24
Притъпява се, но малко. Предполагам, че ако правиш секс по-дълго време без презерватив (не говоря за продължителността на единичния акт, а за практикуването на секс), ще започнеш да усещаш разликата повече.
Но положението с гума е далеч от трагично.