.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin

Завиждате ли?

Ако отговора е ''да'' то следващия въпрос е на кого,и най-вече защо?
    Аз ще съм първа:
    Завиждам на хората,на които им стига малко за да са щастливи и се радват на малките неща в живота - нещата които някои хора дори не забелязват!Тези хора които рядко употребяват фразата ''може и да е по-добре''.Искам и аз като тях да мога да виждам света през розови очила независимо от всичките му гадни страни и да не обръщам внимание на лошите неща...и също като тях да харесвам живота си точно такъв какъвто е без да искам непрестанно да променям себе си,близките си и околните...

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Завиждам, благородно или не, не знам, но завиждам за неща, за които аз нямам волята да постигна, най-вече за изграждане като личност. Завиждам на хората, които намират добрата страна във всяко лошо нещо, а аз го правя само когато съветвам останалите. Щом нещата опрат до мен, изключвам всякакви смислени размисли и действам на момента, както ми "падне". Завиждам на хората, които са търпеливи, на тези, които не избухват бързо и не преживяват нещата дълбоко. Отделно, бих казала, че завиждам и на хората, които си изразяват емоциите на момента, а не си го натрупват и после да си го изкарват на себе си като се обвиняват за всичко, като мен. Преди не бях такава, но явно се променям. Та, да .. това е. ;d
    Последно редактирано от RainBerry : 01-10-2012 на 19:16 Причина: black butterflies

завиждам на хората , на които не им пука особено , не се замислят за това дали изглеждат хубаво или се харесват на околните , тези които просто живеят за мига ...а също и на момчетата ,като цяло водят по-безгрижен живот

Повече от фен Аватара на flawless_
    .............................
    Последно редактирано от flawless_ : 02-04-2012 на 20:27

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от godness Виж мнението
    завиждам на хората , на които не им пука особено , не се замислят за това дали изглеждат хубаво или се харесват на околните , тези които просто живеят за мига ...а също и на момчетата ,като цяло водят по-безгрижен живот
    Демек да си безотговорен.За това България е на този хал,защото всички са такива каквито точно ти искаш да са..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Завиждам на хората, които са постигнали нещо, които искат да постигнат и не се отказват, имат волята, която аз нямам.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Не завиждам на никой. Това, че ти виждаш един човек, който оценява малките неща и се радва на много малко, не означава, че не е минал през трудности, за да стигне до това, което е в момента. Тоест и той е страдал, колкото и ти, но не го е показал.
    А всеки може да постигне мир със себе си и да бъде щастлив, стига да иска. Не можеш да завиждаш на някой, че е успял преди теб.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си