Здравейте!Понеже съм в такава възраст,че постоянно ми излизат пъпки реши да ги третирам с нещо и раших да се посъветвам с козметик.Тя ми препоръча зелената биодерма!Закупих си от аптека и там ми дадоха като подарък почистваща вода отново на същата марка и ми казаха преди всяко мазане с крема,сутрин и вечер първо да си почиствам лицето с нея.Ползвам продукта от 4 дни и наистина забелязах,че пъпчиците ми намаляват,но за сметка на това мисля,че си изгорих кожата.Отстрани на бузите ..много ме боли и мисля,че това се дължи на водата защото крем на бузите не съм използвала.Моля ви за някакви съвети ..дали наистина може да е в следствие от водата и трябва ли сега с нещо да мажа наранената кожа?
Хм... освен да има много салицилов спирт и затова да ти е така кожата... Редувай почистване с тази вода и някакъв друг продукт за поивстване и тогава нанасяй крема!
maDamn
За сега можеш да намажеш наранената кожа със хидратиращ крем, без значение какъв.. Бочко, Здраве, Нивея и т.н. и т.н.Като се заздрави, ако още имаш пъпчици може да продължиш с крема.
мажи се с кремчето на Нивеа докато заздравят
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Благодаря ви за съветите!А иначе почистващата вода не знам точно какви са и съставките защото етикета и е скъсан .. както казах даваха го като подарък.Само,че съм забелязала,че докато мокря тампончето с нея започва да се пени и мирише много на веро.Това ме навежда на мисълта,че може би това изобщо не е препоръчително за лице.
ако ти щипе и залютява на очите докато се мажеш с нея по-добре спри изобщо да я ползваш....
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Зелената почистваща вода на Биодерма,нали?Течността мисля,че е синя? Мисля,че самата вода има изсушаващо действие и ако не слагаш нищо хидратиращо,е нормално да си изгориш кожата.
Everything changes, but beauty remains ...
мм .. мажи се с хидратиращ крем може да се получи нещо![]()
Защото това е вода, която е специално за мазна кожа, самата вода освен, че е почистваща, се бори и с омазняването. Доста изсушава. Можеш да си я ползваш, но задължително след като си почистиш лицето с нея,го мажи ЦЯЛОТО с някакъв хидратиращ крем, като можеш да сложиш повечко на местата,които имат склонност към изсушаване. Мисля, че кремчето, което си купила би трябвало да ти свърши работа, ако има и хидратиращо действие.
Това всъщност мисля, че е мицеларна вода за склонна към омазняване кожа. Мисля, че обикновената мицеларна вода пак на Биодерма би свършила по-добра работа с почистването на грима, защото го няма този изсушаващ ефект.
Everything changes, but beauty remains ...
Както и преди за казали, тази вода е само за мазна кожа или за мазните участаци като челто, нос и брадичка, а не за бузите например. Сега ги мажи с хидратантен крем и ще се оправят.
Използвах я за цялото лице защото не знаех,че е за мазна кожа!Както казах взех я от аптека и там ми казаха,че става както за склона към омазняване кожа така и за нормална,а етикет както също споменах нямаше за да прочетаБлагодаря на всички за мненията ..бяха ми полезни!Сега мажа лицето освен с кремче Здраве и с Бочко
![]()