.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Подстригване на коса

Как ви се струва факта , че от година и 7 месеца не съм си подстригвала косичката Сега ми е до кръста обаче почва бая да пада . Сутринта едно сресване и четката е черна цялата Да я подстрига ли сега ? Ще се усвежи ли малко , защотот иначе изобщо не искам да я пипам , ако ми я подстригат много може да нападна човека с ножицата
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    и аз моята не съм я подстригвала от доста време
    но моят съвет е да отидеш на фризьор..само връхчетата леко...за да се освежи косата..иначе можеш да си вземеш някакви маски,за да не ти пада косата
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на Di
    дългата коса не е модерна вече..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^дългата коса винаги е на мода

мдааа а ти как обисняваш на фризьорката че искаш само връхчетата ? Защото аз сигурно 10 пъти им казвам сааамо връхчетата искам !!! и те пак режат на поразия Абе най-добре май да не си правя експерименти сега точно щото съм на едно село и не се знае дали няма бръснарката да налети с големите ножици после трябва да я убивам ..
    На мене не ми пука кво е на мода честно казано Аз гледам мене да ми е кеф

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    ами аз като отивам за връхчетата й казвам на фризьорката,че искам само мн леко да я освежи,да не ми намаля дължината..или пък й покажи с колко да ти я скъси
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Фризъорките като видят дълга коса и пощуряват-никога не режат по малко

Голям фен Аватара на Callisto
    Ако не искаш да ти одреже 10/20см вместо само връхчетата поискай само да те мине с електрическа/гореща ножица.

Ох, ако знаете преди моита коса как я филирах в корените.... направо ужас. Това беше преди половин година,сега вече се възтанови.. Ама много съжелявах.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Трябва да се подстрижеш,за да се махнат цъфтежите и така ще започне и по - бързо да расте.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    мдааа а ти как обисняваш на фризьорката че искаш само връхчетата ? Защото аз сигурно 10 пъти им казвам сааамо връхчетата искам !!! и те пак режат на поразия
    ..познато преживяване при мен, общо взето винаги се получава така д; Ноо според мен е по-добре да ти я пострижат малко, да се усвежи, както ти казваш..пък за порастването, ще порасте пак д;
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Фризьорката се оказа много добра . Съвсем малко ме подстрига точно само за да се усвежи Тряяше и тва да го направя все някога не може така 2 години да не я пипна тя беше почнала да умира горката

Недей я изтезавай повече така, горката ти коса!
    Щом я искаш дълга и най-вече здрава, ходи за връхчетата през 2-3 месеца. По-бързо расте, не се накъсва, не се цепи косъма и става по-хубава.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Аз пък сама си вземам връхчетата.

Мега фен Аватара на vagarious
    Толкова много мразя коса малко под гърдите, а какво остава до кръста !? Та директно те съветвам да си я намалиш много сериозно.Хем ще се освежи, хем ще може да я правиш каквото си пожелаеш, абе изобщо ВСИЧКО !!! Тая дълга коса толкова изпива лицето, че не е истина.Т'ва е моето мнение.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Пускаш дълга коса за какво??? Много ми е странно някои момичета с дълги коси, а всъшност бе никаква прическа.
    http://www.harpersbazaar.com/cm/harp...BB-0607-de.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/2...ture237nj1.jpg
    Хем ме дразни, хем е смешно, хем е и грозно. Една дълга коса и един път на главата и тва е.
    Я малко да живне косата с някой друг етаж, някой бретон, нещо по семпло. Те едно време бабите били така с едни дълги коси и сплетени на плитки под забратките...

Постригвай се всеки месец по 1см, а не сега като повече от половин година не си се постригала и да ти вземе една педя че ти е нацъфтяла. А неподдържана, непостригана и нацъфтяла коса е много грозно

мисля че трябва да се подстрижеш
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Голям фен Аватара на BlueKnife
    Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    мисля че трябва да се подстрижеш
    аз пък мисля, че трябва да прочетеш на предната страница какво е написала..
    the sky is the limit.

http://prikachi.com/images/878/2288878d.jpg
    Ето каква беше до днес
    Сега е малко по къса ама живна бая бухна така и стана по лъскава
    Не знам аз се кефя на дълги коси

Супер фен Аватара на psych0
    имаш страхтна коса,напомня ми за моята,но тя беше по-дълга
    супер е
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

за коса като твоята много момичета умират,много е хубава и не изглежда изтощена!

Работата на фризьорките е да подстригват добре и да не оставят цъфтеж.Според теб коса, която не е подстригвана от година и 7 месеца дали не е нацъфтяла.Колкото и да и обясняваш само връхчетата няма как да стане, защото цъфтежа ти вече 100 % е по цялата дължина на косъма.За това е необходимо всеки месец или поне през месец да ходиш на фризьор, за да ти обира връхчетата, тоест да ти обира цъфтежа и косата ти е да по жива.Така, че грешката не е във фризьорката ти, а в теб.

anonymous708973
    Guest
    За година и седем месеца неподстригвана е била доста къса. Дай да видим снимка подстригана. Впрочем, черното естественият ти цвят ли е?

Ами не боядисвям я . Истенския ми цвят е светло кестеняв .
    Добре утре ще постна и подстригана . Почти не си личи че е подстригвана де само дете живна видимо . На снимката която ви показах , косата ми е изтощена . Аз принципно имам здрав и лъскав косъм и за това на снимката ви казвам че е изтощена .
    Впрочем на снимката изгрежда по - къса от колкото беше в дейстивителност .

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Работата на фризьорките е да подстригват добре и да не оставят цъфтеж.Според теб коса, която не е подстригвана от година и 7 месеца дали не е нацъфтяла.Колкото и да и обясняваш само връхчетата няма как да стане, защото цъфтежа ти вече 100 % е по цялата дължина на косъма.За това е необходимо всеки месец или поне през месец да ходиш на фризьор, за да ти обира връхчетата, тоест да ти обира цъфтежа и косата ти е да по жива.Така, че грешката не е във фризьорката ти, а в теб.
    много правилно междо другото но съм забелязала по себе си че когато съм ходила всеки месец или през месец да се подстигвам косата никога не ми е била дълга . За това един ден реших крааай ии .... година и 7 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си