- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подстригване на коса
Как ви се струва факта , че от година и 7 месеца не съм си подстригвала косичкатаСега ми е до кръста обаче почва бая да пада . Сутринта едно сресване и четката е черна цялата
Да я подстрига ли сега ? Ще се усвежи ли малко , защотот иначе изобщо не искам да я пипам , ако ми я подстригат много може да нападна човека с ножицата
![]()
който търси - намира . ^^
и аз моята не съм я подстригвала от доста време![]()
но моят съвет е да отидеш на фризьор..само връхчетата леко...за да се освежи косата..иначе можеш да си вземеш някакви маски,за да не ти пада косата![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
дългата коса не е модерна вече..
не се изказвай неподготвен,прасе
мдааа а ти как обисняваш на фризьорката че искаш само връхчетата ? Защото аз сигурно 10 пъти им казвам сааамо връхчетата искам !!! и те пак режат на поразия![]()
Абе най-добре май да не си правя експерименти сега точно щото съм на едно село и не се знае дали няма бръснарката да налети с големите ножици
после трябва да я убивам ..
На мене не ми пука кво е на мода честно казаноАз гледам мене да ми е кеф
ами аз като отивам за връхчетата й казвам на фризьорката,че искам само мн леко да я освежи,да не ми намаля дължината..или пък й покажи с колко да ти я скъси![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Фризъорките като видят дълга коса и пощуряват-никога не режат по малко![]()
Ох, ако знаете преди моита коса как я филирах в корените.... направо ужас. Това беше преди половин година,сега вече се възтанови.. Ама много съжелявах.
Трябва да се подстрижеш,за да се махнат цъфтежите и така ще започне и по - бързо да расте.![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
..познато преживяванеПървоначално написано от balon4eeeee
при мен, общо взето винаги се получава така д; Ноо според мен е по-добре да ти я пострижат малко, да се усвежи, както ти казваш..пък за порастването, ще порасте пак д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Фризьорката се оказа много добра . Съвсем малко ме подстрига точно само за да се усвежи![]()
Тряяше и тва да го направя все някога не може така 2 години да не я пипна
тя беше почнала да умира горката
![]()
Недей я изтезавай повече така, горката ти коса!![]()
![]()
Щом я искаш дълга и най-вече здрава, ходи за връхчетата през 2-3 месеца. По-бързо расте, не се накъсва, не се цепи косъма и става по-хубава.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз пък сама си вземам връхчетата.![]()
Толкова много мразя коса малко под гърдите, а какво остава до кръста !?Та директно те съветвам да си я намалиш много сериозно.Хем ще се освежи, хем ще може да я правиш каквото си пожелаеш, абе изобщо ВСИЧКО !!! Тая дълга коса толкова изпива лицето, че не е истина.Т'ва е моето мнение.
![]()
Big or small, lies are lies!
Пускаш дълга коса за какво??? Много ми е странно някои момичета с дълги коси, а всъшност бе никаква прическа.
http://www.harpersbazaar.com/cm/harp...BB-0607-de.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/2...ture237nj1.jpg
Хем ме дразни, хем е смешно, хем е и грозно. Една дълга коса и един път на главата и тва е.
Я малко да живне косата с някой друг етаж, някой бретон, нещо по семпло. Те едно време бабите били така с едни дълги коси и сплетени на плитки под забратките...
Постригвай се всеки месец по 1см, а не сега като повече от половин година не си се постригала и да ти вземе една педя че ти е нацъфтяла. А неподдържана, непостригана и нацъфтяла коса е много грозно![]()
мисля че трябва да се подстрижеш![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
аз пък мисля, че трябва да прочетеш на предната страница какво е написала..Първоначално написано от MissHouse
the sky is the limit.
http://prikachi.com/images/878/2288878d.jpg
Ето каква беше до днес
Сега е малко по къса ама живна бая бухна така и стана по лъскава![]()
Не знам аз се кефя на дълги коси
имаш страхтна коса,напомня ми за моята,но тя беше по-дълга
супер е![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
за коса като твоята много момичета умират,много е хубава и не изглежда изтощена!![]()
Работата на фризьорките е да подстригват добре и да не оставят цъфтеж.Според теб коса, която не е подстригвана от година и 7 месеца дали не е нацъфтяла.Колкото и да и обясняваш само връхчетата няма как да стане, защото цъфтежа ти вече 100 % е по цялата дължина на косъма.За това е необходимо всеки месец или поне през месец да ходиш на фризьор, за да ти обира връхчетата, тоест да ти обира цъфтежа и косата ти е да по жива.Така, че грешката не е във фризьорката ти, а в теб.![]()
За година и седем месеца неподстригвана е била доста къса. Дай да видим снимка подстригана. Впрочем, черното естественият ти цвят ли е?
Ами не боядисвям я . Истенския ми цвят е светло кестеняв .
Добре утре ще постна и подстригана . Почти не си личи че е подстригвана де само дете живна видимо . На снимката която ви показах , косата ми е изтощена . Аз принципно имам здрав и лъскав косъм и за това на снимката ви казвам че е изтощена .
Впрочем на снимката изгрежда по - къса от колкото беше в дейстивителност .
много правилно междо другото но съм забелязала по себе си че когато съм ходила всеки месец или през месец да се подстигвам косата никога не ми е била дълга . За това един ден реших крааай ии .... година и 7 месецаПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()