- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова спирала !
Момичетаа, искам да ви питам за мнението ви за една спирала. Какво мислите за : Maybelline One By One Volume' Express ? Нека ако някоя я е използвала да сподели мнението си, моля !![]()
На Импала е със същата четка и върши страхотна работа, нямат разлика двете, само където въпросната Имапала е 4лв.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Тя и колосала са ми любимите.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
УНИКАЛНА Е! взех си тая тигровата :Д ама нещо не ми харесва толкова мнг, но най-съм доволна на РИММЕЛ day to nighT!
ЖЕНСКО СЪМ ! ;д
Много съм доволна от нея.Няма да сбъркаш ако я вземеш.
Тигровата е подходяща повече за момичета с дълги мигли. Аз имам дълги мигли и седи наистина уникално. Имам една приятелка която има мн мънички и къси и ме пита дали е хубава, аз и казах че става ама за по-дълги, а пък тя като чи ли напук си я взе и сега като си слага миглите и се слепват и седи супер смешно.
Спиралата си я взех вече, и съм направо възхитена ! Много лека и приятна за ползване, прави миглите невероятни. Определено съм доволна от покупката и бих повторила !!
Последно редактирано от MissVampire : 01-28-2012 на 21:16
Препоръчвам ти я с 2 ръце, няма да съжаляваш.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.