.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Какво разбрах аз:
    -Заедно са от 1 месец.
    -Той я обича. /хах/
    -Задоволява егото и като и лиже задника /с извинение/.
    -Предишния и приятел я е правил на парцал.
    -Сега тя играе ролята на емоционално осакатената жертва, която не би могла отново да изпита любов към себеподобен.

''Сякаш не мога да обичам..'' - Дефинирай, какво е да обичаш, после казвай, че не можеш!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Така да си извадя темата от дълбините на форума и да се похваля,че с въпросното човече сме заедно вече половин година и с времето нещата се случиха,както и някои от вас ми дадоха съвета,че е добре да изчакам,за което благодаря сърдечно.Той ми върна вярата,че наистина в един момент просто срещаш своята половина,човекът,който те допълва,с когото не е нужно да се променяш или насилваш за нещо,просто защото си пасвате.Минахме през няколко конфликта,които ни сплотиха доста и смея да твърдя,че съм открила истинския човек за себе си :]]] Пожелавам на всички,които все още са в търсене на това силно чувство да не се отказват и да вярват,че ще го открият :]]

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Много се радвам за теб! Разбирам за какво говориш. Защото и аз го преживях! Сега съм щастлива, обичана и най-важното обичам и аз

Мега фен
    Град
    <3
    Глупости. Почти съм сигурна, че ако усетиш, че можеш да го изгубиш, че е охладнял и т.н. веднага ще го заобичаш.
    Това не харесвам у хората.

Нищо лично. <3

Едит: сега видях последния ти пост по темата.
    Обичайте се.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си