А днеска ми се случи 2 пъти
В час по руски четем текст за любовта между един мъж и жена. И накрая госпожата ме пита кои са главните герои в текста, ама отговора се иска на руски в който момент отговорих "Девочка и мужчина" Пр което веднага се появиха възклицания, че не съм прав, който госпожата оспори с думите - "Абе прав е, въпреки, че го изби на педофилия"
После по Биология след презентация за синдрома на Търнър. При тях безплодието е на 95% сигурно, но сина на даскалката е Акушеро-гинеколог в АГ Шейново и разказва, за някаква жена как раждала 9 пъти и все умирали децата и още след първото докторите и ѝ го казали, но тя продължила с опитите. Тогава аз казах на околните - "Циганка е" при което пак бурни разногласия и обвинения че съм някъв побъркан, че се водя по стереотипите и т.н. при което госпожата като взе думата след кратки премълчавания относно етническата и принадлежност но накрая си призна, че е циганка и казала на докторите, че го правела от любов към децата??? Ама както те така и ние стигнахме до заключението, че ги иска за помощите...
Ама се почувствах со епик, защото съм бил прав въпреки сички

Стереотипите не винаги са грешни.