- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение ПОМОЩ !!!
Така ето го и моят проблем.Моето (бяло течение) се появи след операция от Апендикс (Апандесит) Пиех антибиотик 1 седмица.После спря и аз се успокоих.След това започна пак преди и след всяка менструация,при простуда и грип.Защо така?Някой може ли да даде логичен отговор?Бях на гинеколог и тя каза само да се мия с някакво лекарство.Миех се 1 месец няма спиране после спрях за около 1 седмица и течението спря.Спрях да го ползвам,защото помислихме,че е заради него.Но ето сега отново тази постоянност преди и след всяка менструация,при простуда и грип.Не мога вече.Адски гадно е а генеколкожката с нищо не помогна.Пра баба ми,дядо ми и майка ми са със захарен диабет.Възможно ли е и аз да се разболявам и да е от това?МОЛЯ ВИ ПОМОЩ !!!
Не мисля, че е повлияно от евентуално развитие на диабет .... по принцип докато си болна (и имаш хрема) течението е нормално. По принцип и преди менструация е нормално, но след като усещаш, че нещо не е наред явно нещо ти е станало от антибиотика. А, иначе за гинеколога не знам какво да ти кажа ... направят 1 изследване и кажат, че "всичко е нормално", което е леко тъпо, защото ако всичко ти беше нормално нямаше да отидеш на преглед с оплакване... но както и да е, медицината в България е под всякаква критика ... казвам го от личен опит, защото няложи ли ми се да стигна до лекар, по какъвто и да е повод ми идва да се гръмна ... най-добре е да отидеш и при друг гинеколог за да чуеш и друго мнение .. Успех!![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
друг гинеколог.. мисля,че е от антибиотика,но все пак.. иди и поискай да ти вземат секрет и да ти направят така изследвания и ако тогава покажат,че нищо ти няма т.е. не е инфекция и т.н. бъди спокойна.. за сега се сещам само интимен гел да си вземеш и да носиш ежедневни превръзки.. ест. докато идеш на гинеколог и положението не се оправиуспех
![]()
Ми при мен има точно 1 ден преди да ми дойде и ,когато изстина. След тва спира.
maDamn
Микробиологично изследване имаш ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!