.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Тц, къде живеете вие, бе, точно пък в България има страшно красиви жени, само като излезеш на улицата се срещат зашеметяващи красавици! Не е като в някои други страни, които уж са по-проспериращи, а болшинството жени са по анцузи, ненагласени, нетренирани и т. н.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Тц, къде живеете вие, бе, точно пък в България има страшно красиви жени, само като излезеш на улицата се срещат зашеметяващи красавици! Не е като в някои други страни, които уж са по-проспериращи, а болшинството жени са по анцузи, ненагласени, нетренирани и т. н.
    Точно обратното е. В бг са анцузите, а в чужбина яките мацки

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    I beg to differ
    Това, че в България живеят най-хубавите жени е огромна илюзия, породена от комплексите на българите. Във Финландия има страшни хубавици, при това не са накифлени като българките

Разочарован съм, че никой не е споменал Shtrudel

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    I beg to differ
    Това, че в България живеят най-хубавите жени е огромна илюзия, породена от комплексите на българите. Във Финландия има страшни хубавици, при това не са накифлени като българките
    Съгласна съм с теб донякъде, като не съм споменавала че българките са най-красивите, дори напротив, винаги ме е дразнило това. Аз лично по улиците виждам много красиви същества, а и жени, които се грижат за себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си