.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зелени сте! Много сте зелени! От страни, ако може да се погледнете... Бъркате и мешате всичко!

Всяка държава има красиви жени. Всеки човек има различни виждания за красотата. Спрете с тези "кифли". Все едно само тук ги има и никъде другаде.

Българката е красива и поддържана жена. Тя е естествена. Дигнете прага на възрастта и обхванете цялото понятие, не гледайте само малолетните.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Зелени сте! Много сте зелени! От страни, ако може да се погледнете... Бъркате и мешате всичко!

Всяка държава има красиви жени. Всеки човек има различни виждания за красотата. Спрете с тези "кифли". Все едно само тук ги има и никъде другаде.

Българката е красива и поддържана жена. Тя е естествена. Дигнете прага на възрастта и обхванете цялото понятие, не гледайте само малолетните.
    За първата част до кифлите съм съгласен. Но от кифлите нататък напълно против.
    Само тук има кифли с 10 кила грим и прически, в нощните клубове по другите държави има просто добре облечени момичета Същото бих казал и за по-възрастните жени.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    ...
    Аз точно зрелите жени имам предвид, като сравнявам болшинството тук с болшинството зрели жени в една западна страна, например. Тук има страшно ПОДДЪРЖАНИ жени, поддържани, не просто с природни дадености. На запад се срещат покъртителни случаи, не искам да съм груба, но има големи свинчуги, които ходят негримирани, несресани и по пижами, по-скоро, отколкото с анцузи. Не че тук няма подобни, но са рядко срещани и не се приемат като нещо нормално, а другаде това е обичайно и не се обръща толкова голямо внимание. Оставете повечето 13-14-годишни момичета как ходят, вижте жените ни какви са! Вие ако под жена разбирате и девойка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си