- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой е най-красивият потребител от Кофата?
Мишинка... (tmi)
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
![]()
:lol
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Миминко !
101010
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А не мислите ли, че най-красивият потребител е Bad Ass ? Досега все мацките се четкат в по-горните коментари, а аз да напишва и едно мъжко мнение.![]()
Последно редактирано от D1esel : 01-14-2012 на 17:50
Защо никой не споменава момчетата бе :Д
Жори, БадАз, Бианчи..
Бнона, Щруди, ПИФ, Педигри..
Имаше едно момиче с червена коса и обица на езика,която беше писала по едно време тук(може и да е била фейк).Беше пуснала само 2-3 снимки и преди имаше една която се пишеше Jelws/Jels ава й беше едно CD,и тя беше супер якаима много изрудски баници ама няма някоя да ти нарпави впечатление
![]()
PainMonopoly ай ся кай гето битч или кифла предпочиташ![]()
Creative Technologie
Бяла негърка е по-приемливо. И без това повечето такива са на 14-15 и скоро израстват G-стайл периода.
Често изтъкван чалгарски аргумент е, че казваме, че не харесваме кифли, защото няма да ни пуснат. Е, те сигурно няма да ни пуснат, ама и аз няма да им пусна.Просто сме от коренно различна порода и смесването ни би било като секс между бял и негърка - гнусно. Не се и съмнявам, че има много красиви кифли и в крайна сметка сексът се практикува без дрехи, така че стила не би трябвало да има значение в оценката на външния вид. Но пък кифленския стил си е turn-off за мен и това е винаги. Няма причина да търся специално такъв стил в една жена.
Има много красиви мулати! Иначе дръпнати на харесвам изобщо, имам предвид да ме привличат сексуално, но има и много красиви момичета, това което съм дала на предната страница е като ангел, изящна е!