.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на bloodymirror

НОВА ВЕРСИЯ НА INTERNET EXPLORER

По някои сайтове забелязвам,че ми пише,че използвам много стара версия на Internet Explorer-a,проверих и се оказа,че ми е 6-ица,имах проблем със зареждането на интернета и дойдоха техници и споменаха,че задължително трябва да си обновя нова версия и т.н. Наистина ли е толкова важно да я обновя или? Просто защото съм си свикнала и не искам новите версии,дали може това,че версията ми е стара,да прецака нещо,да ми създаде проблеми с компютъра или? ; ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Самото използване на интернет експлорер може да създаде проблеми с компютъра ти.

Изтегли си друг блаузър (препоръчвам ти Opera 11) и всичко ще е наред. Боже още ли има хора, които използват експлорера....

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Доста при това. Подкрепям горното мнение - изтегли си Opera 11.60

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    .....Просто защото съм си свикнала и не искам новите версии,дали може това,че версията ми е стара,да прецака нещо,да ми създаде проблеми с компютъра или? ; ?
    основните бутони за управление при всеки браузър са едни и същи: home, stop, refresh/reload, back, и forward, така че с основното управление няма да имаш проблеми, само е възможно да има разлика в организирането на bookmarks, но не е проблем да му свикнеш - Mozilla Firefox е по-надежден по отношение на сигурността и работи по-бързо от IE 8
    Последно редактирано от npp : 01-12-2012 на 19:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си