.

Виж резултатите на анкетата: Изпитвате ли неприятни чуства към defender?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции

40 85,11%
  • Не, мненията му съвпадат с моят светоглед

7 14,89%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 202

Hybrid View

Днеска се регистрирах в сайта и като влезнах в Философия и Религия и като прочетох неговите мнения и направо се депресирах. Уж сме в Европа, а все още има хора в тая държава дето не са излезли от 19 век. Направо ме е срам, че този кадър има компютър с интернет връзка на който да плюе по всичко, което религиозните догми му казват. Да те питам с какво са ти навредили хомосексуалистите? Да не са те изнасилили, когато си бил малък, защото са проявявали педофилия? Ако ти кажа, че християнските духовници в Америка насилват малки момченца съм почти сигурен, че ти ще отречеш, защото това са 'свети хора'. Пфф, жалък си. Вместо да се заровиш в Библията се зарови в нещо смислено. Препоръчвам ти Хорхе Букай.
    Дефендър липсва ти култура, липсва ти човечество. Вземи да се поучиш малко от тези твои омразни атеисти
    А и не забравяй какво е казал Фъмпър от 'Бамби' - "Ако не можеш да кажеш нещо мило, по-добре нищо не казвай"

П.С. За всеки, който казва, че и той има право на мнение :
    То мнение ли е да наричаш психично болни цели малцинства? Мнение ли е да назоваваш греховете, според Библията, на хомосексуалистите при положение, че даже да използваме тоалетна е грях, според Библията? Мнение ли е да вярваш на всичко, което ти казва Библията? То тогава човек няма мнение - една научнофантастична книжка ти завира мнение в празната глава. тцтцтц...
    Последно редактирано от Aswrathen : 06-30-2012 на 18:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си