.

Виж резултатите на анкетата: Изпитвате ли неприятни чуства към defender?

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции

40 85,11%
  • Не, мненията му съвпадат с моят светоглед

7 14,89%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 202

Hybrid View

Мега фен
    това не е важно за мен и респекта на хората не ми е цел. Дали има респект или няма, това по никакъв начин не ми носи нито удовлетворение, нито негативни емоции.

Иначе пък от друга страна (от гледна точка на забавление) тази тема като цяло, дори ми създаде положителни емоции.
    Последно редактирано от defender : 01-20-2012 на 13:19

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Малко up че да се поосвести боклука
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на RagioL
    Поредното хлапе със слаба психика и бледи познания, което си мисли че знае всичко.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Тук май си имате по-сложни взаимовръзки от тези в турски сериал... Да видим дали правилно съм разбрал- дефендер е ненормалния църковен деец, нпп е сектанта, а гандалфепич е атеиста?
    Да не е спам: Да гадничък ми е с тея непрестанни цитати. Спорихме в една тема за това какво ни пречи /на атеистите/ да вярваме във всякакви свръхестествени дивотии.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Тук май си имате по-сложни взаимовръзки от тези в турски сериал... Да видим дали правилно съм разбрал- дефендер е ненормалния църковен деец, нпп е сектанта, а гандалфепич е атеиста?
    Да не е спам: Да гадничък ми е с тея непрестанни цитати. Спорихме в една тема за това какво ни пречи /на атеистите/ да вярваме във всякакви свръхестествени дивотии.
    А аз като какъв се явявам в филма че не съм включен в главните роли?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    А аз като какъв се явявам в филма че не съм включен в главните роли?
    Рядко влизам във форума и не си ми се набил в очите, затова те няма... С дефендер сме спорили в една друга тема и нпп се яви като някаква трета страна, та за това съм ги запомнил.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Рядко влизам във форума и не си ми се набил в очите, затова те няма... С дефендер сме спорили в една друга тема и нпп се яви като някаква трета страна, та за това съм ги запомнил.
    Преди бях по-често тук но вече обръщам повече внимание на важните страни от живота, а именно момичета и алкохол!
    А колкото до нпп и дефендър: може да се каже, че не искам да съм груб, но подобни картини изникват в съзнанието ми спрямо тях.

Последно редактирано от RagioL : 07-07-2012 на 18:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си