- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя...?
Здравейте! Аз съм на 16 и имам наистина кофти проблем. На кратко най-добрата ми приятелка ходи с момчето,което харесвам.Тя знае това,но изглежда,че не й пука особено.В един ден това момче целуна и мен,и нея. Накара ме да повярвам,че ще бъде с мен, и след това остана с нея.Той е влюбен в нея,но ми причини такава болка,а тя,която трябваше да е до мен сега,излиза с него и се забавляват. Мислех си,че след като сме приятелки от толкова дълго време (около 13 години),тя ще избере мен пред него.Той ми се извиняваше,казваше,че не тя,а той е изцяло виновен за това,което се случи,но защо продължават да ме разиграват?Да не си мислят,че чувствата ми ей така са се изпарили?! Показвам им постоянно,че не се чувствам добре с тях,докато се целуват и т.н.,но те не предприемат нищо.Приятелката ми ми се извини и каза,че не е мислела,че ще стане така,но продължават да се виждат.Сякаш аз не съществувам,а аз не мога повече така.Трябва да направя нещо,но не знам какво.Помогнете ми!Не искам да изгубя най-добрата си приятелка,заради един боклук.![]()
Сигурна ли си, че е боклук??
Виж, ако имат силни чувства няма какво да направиш. Търпиш, а ако не можеш, не излизай с тях. Едва ли са тръгнали за да ти правят гадно. Обаче, ако си и казала и тя въпреки всичко е тръгнала с момчето е наистина много тъпо от нейна страна. Кажи и го.
На света има и други момичета, и други момчета. Не ти трябват, ако те карат да се чувстваш гадно нарочно.
Ами всъщност не е боклук.Въобще даже,просто направи доста тъпи неща и накрая излиза с това :"Ама аз не искам да ви развалям приятелството." . И дори приятелката ми ме кара да се сърдя на него,а не на нея.Аз мисля,че и двамата са виновни,но от друга страна и аз съм си виновна,че се вкарвам във филми. :X
А ако той бе предпочел теб пред нея ти щеше ли да му откажеш заради приятелката си?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Питала съм се това и все си мисля,че приятелството е много по-силно,защото нея я познавам от много време и съм сигурна,че ако ме помоли,никога нямаше да остана с него и да я наранявам. :X
Нали обичаш и двамата, знаят за това нещо...защо тогава им пречиш да са щастливи. Приеми го, щом така стоят нещата, дори да не е с нея, няма да е и с теб...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спри да им светиш,и ще се почувсташ по-добре!![]()
Ама тя постоянно е с него и ако искам да излизам с нея,трябва да излизам и с двамата...
kaji che ne iskash da izlizash s dvamat i da im svetish popitai q tq kak bi se pochuvstvala ako ti e priqtelka shte te razbere i she nameri vreme i za dvama vi
Много ви благодаря,ще опитам да оправя нещата.За първи път пиша в такива форуми,но съм приятно изненадана.Мерси пак!![]()
![]()