- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той заминава..
Така.. Имам сериозен приятел от няколко месеца.Много го обичам и той ме обича.Но той заминава за Германия след месец-два. Заминава с родителите си.Няма да е за дълго,но все пак няма да го има известно време.Някъде 4-5 месеца.
Въпросът ми е какво да правя?!? Не мога да го карам да остане заради мен.А пък ме е страх от връзка от разстояние. Ами ако срещне друга.Чувала съм,че много трудно се поддържа връзка от разстояние
![]()
Не е гаранция, но е възможно.
Чужденките са една голяма, сладка и друга страна на нещата..
Зависи от него ние не го познаваме така че..няма как да ти кажем какво ще стане.
![]()
огромен е, но не е задължително да го направи. Ако толкова те обича, ще седи мирно и ще чака теб.
Зависи си от хората. Ако е много влюбен, няма да ти изневери.
Много категорични изводи вадите без да познавате човека и да знаете какви са му разбиранията и как би постъпил.
Освен това е с родителите си. Едва ли пред тях ще води публичния дом на каишка.
Според мен пробвайте, вашето не е връзка от разстояние. Връзка от разстояние е няколко години да се виждате по за няколко месеца годишно, когато е във ваканция (примерно). Вашето е разделяне за 4-5 месеца и после се прибира.Ако нещата са наред - супер. Ако не са - приеми го за знак, че не е бил чак толкова хлътнал, колкото ти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти казваш, че се притесняваш да няма друга. Гледай ти да не хванеш някой![]()
Може пък и да не го направи. Германия не се слави като страна с красив народ.Пък и ако не знае много много немския, няма да може да им приказва![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Има няколко варианта.
1) Заедно сте през тия 4-5 месеца. Говорите си по скайп, липсвате си и т.н.
2) Късате с идеята, че, когато той се върне и чувствата не са се променили, може да пробвате пак.
3) Даваш му картбланш да прави, каквото си иска там, докато сте заедно.
Ако не знае немски шансът да забие нещо е минимален. Трябва да има поне едно средно ниво, че да му стигнат думите за зарибявкаА и ти си го познаваш най-добре, ние в момента говорим наизуст, не знаем какво представлява момчето....
Мисля, че нея не я интересува толкова дали той ще успее да забие нещо, колкото дали ще опита.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е, не се притеснявай за това сега. Ако те обича ( задай си този въпрос и помисли върху него ) няма да опита да сваля друга.
Имате 1-2 месеца на разположение. Прекарайте това време заедно, зареди се с топлина за тези тежки месеци без него...
Ако ще се чувстваш по - сигурна и уверена говори с него на тази тема. Не е нужно да питаш директно, просто му намекни нещо. х )
Напротив, нека пита директно. Това засяга и двамата и ако връзката е сериозна, е проблем, който би следвало да бъде решен с разговор с партньора.
То на мъжете по принцип трябва да им се говори по същество, иначе не долавят правилно.. ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Всъщност сега чета една книга, която обеснява защо е така (тва, че трябва да ви се говори директно и в прав текст).. Много е добра, поне на мен ми харесва де ;д "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния - Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се ориентират по карта" (Честно, като чух заглавието ми се стори бая тъпо, ноо...)
Сори за спама, няма да разтягам локуми в тази тема, като имам време може да направя няколко теми с части от книгата (ако искате) ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Супер грабващо е заглавието :д
Мхм, като цяла улавянето на намеци от мъжка страна си е трудничко. Освен тези със сексуален подтекст - тях ги хващат като с радар :Д
не е нужно да се ебе там ... моят приятел също замина но той е мнг добър мнг мил и мрази изневери и подобни не е някой "играч" въпреки че мнг момичета му се лепят ... и съм сигурна че не е изневерявал защото познавах съквартиранта му .. а той ще ми каже повече на мен отколкото да държи негова тайна .. така че ако му имаш вяра говори с него и се разберете ако има и най-малкото съмнение по-добре се разделете за това време а после ако пак е същото се съберете![]()
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?