.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Помощ...объркана съм...

Здравейте,искам да ви попитам в този форум има ли някой,който да учи в 1ва атглийска...Много съм объркана,защото аз искам да влизам там,но само някви слухове слушам...Една фр учи там и ми казва,че е супер и т.н....А на една фр братчедка и учи там и ми казва че е мн.пропаднала...Моля ви се хора,помогнете ми...

Не е важно какво ти казват другите! Важно е какво ти самата мислиш че ще е най-добре а теб!!

недей да влизаш там, наистина възможноста да пропаднеш е голяма, от край време в е така там, не е на ниво, пък ако ти е толкова мерак влизай ама си имай едно наум

Мега фен
    Град
    Earth...
    Влизай... Колкото и да е пропаднала все пак е 1-ва английска... хаха

Супер фен Аватара на scrooper
    в английската като е пропаднало, представи си какво е по другите училища
    от теб си зависи , ако си лабилен, където и да си- ще "пропаднеш"/
    always late but worth the wait!

Повече от фен
    Много,много не се впрягай на това какво казва този или онзи. Изкарай си висок бал, пък после решавай. За всичките училища, които се водят добри, ще чуеш и хубаво и лошо, но най-често неща от рода - в 1 АЕГ всички са пропаднали наркомани, в 91 НЕГ бъка от задръстени зубъри, в СМГ здраво поркат, в 9 ФЕГ не знам си какво.Хубаво са ти казали горе. Ако във все още що годе свестните училища е така, какво мислиш е в другите?!За отиването си в някое от тях по-малко объркана ли се чувстваш?

:)

Благодаря за мненията.Пък и според мен всичко си зависи от човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си