.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Щом не си успяла - покажи му за 1 седмица. И после направи това, което съм ти написал по-горе.

Или ще ти мине по-лесно, или ще дотича при теб.
    Ще се радвам да ми дообясниш как да му покажа за 1 седмица - а и за да му покажа каквото и да е, трябва да го видя на живо, което малко трудно би се получило, тъй като сме от раззлични училища. Да не говорим, че той продължава да е в лошо настроение - т.е. при него нещата се закучват. И отказва да обсъди с когото и да е какво му е. Така или иначе бих приела край на връзка заради нещо, което аз съм направила, а не заради нещо, което не съм. Така че наистина ще се радвам да ми помогнеш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AliceDied Виж мнението
    Ами, накрая категорично му заявих да не ме търси, докато си ближа раните... и завърших с: "лека вечер/месец/вечност" с идеята, че банализма с приятелството няма да го приема. Той обаче побърза да каже: "чакай, чакай, това, че просто съм си променил чувствата, не означава, че примерно като спре да ми дотяга от света, не означава, че трябва да се забравим, това би било глупаво". И идея си нямам как да го тълкувам това. Ядоса ме, много ме ядоса. Но явно съм си виновна и аз донякъде, като не успях да му покажа толкова време какво означава за мен.
    Удебеленото се превежда така: "Като ти звънна, да се появяваш, като те изпратя, да изчезваш."
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от AliceDied Виж мнението
    Ще се радвам да ми дообясниш как да му покажа за 1 седмица - а и за да му покажа каквото и да е, трябва да го видя на живо, което малко трудно би се получило, тъй като сме от раззлични училища. Да не говорим, че той продължава да е в лошо настроение - т.е. при него нещата се закучват. И отказва да обсъди с когото и да е какво му е. Така или иначе бих приела край на връзка заради нещо, което аз съм направила, а не заради нещо, което не съм. Така че наистина ще се радвам да ми помогнеш.
    Ами беше написала, че за толкова време не си успяла да му покажеш какво означава за теб.

Покажи му. По всякакви начини. Не само на живо, щом няма възможност. Съобщения, телефонни разговори, писма, жестове. Но не се увличай.

Ако намираш вина в себе си, трябва да покажеш, че можеш да се промениш и си я осъзнала.
    Ако търсиш вина в себе си на сила обаче си дай време, защото ще трябва малко да си сама, за да започнеш да виждаш нещата в реалната им светлина.

При него нещата ще се закучват до един момент. Той не може да сдържа всичко в себе си. Все ще излее пред някой или ще му мине с времето. Тогава ще потърси компанията ти. Ако за теб не е прекалено късно, ти сама ще решиш какво да направиш.

Chacho, сама се досетих за тоя вид четене между редовете. Затова и се ядосах от значението на тия думи.
    Godzilla, работя по въпроса, наистина ти благодаря за съветите. Писах ти на лично.

Не мисля, че за един ден може да са се променили чувствата му, освен ако не е станало нещо.Та както казах не мисля, че може да се промени за толкова малко време, освен ако не е обмислял всичко тоа.
    .................

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си