- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Внезапна промяна у него - на какво се дължи
Ще се радвам да ми дообясниш как да му покажа за 1 седмица - а и за да му покажа каквото и да е, трябва да го видя на живо, което малко трудно би се получило, тъй като сме от раззлични училища. Да не говорим, че той продължава да е в лошо настроение - т.е. при него нещата се закучват. И отказва да обсъди с когото и да е какво му е. Така или иначе бих приела край на връзка заради нещо, което аз съм направила, а не заради нещо, което не съм. Така че наистина ще се радвам да ми помогнеш.
Ами беше написала, че за толкова време не си успяла да му покажеш какво означава за теб.
Покажи му. По всякакви начини. Не само на живо, щом няма възможност. Съобщения, телефонни разговори, писма, жестове. Но не се увличай.
Ако намираш вина в себе си, трябва да покажеш, че можеш да се промениш и си я осъзнала.
Ако търсиш вина в себе си на сила обаче си дай време, защото ще трябва малко да си сама, за да започнеш да виждаш нещата в реалната им светлина.
При него нещата ще се закучват до един момент. Той не може да сдържа всичко в себе си. Все ще излее пред някой или ще му мине с времето. Тогава ще потърси компанията ти. Ако за теб не е прекалено късно, ти сама ще решиш какво да направиш.
Chacho, сама се досетих за тоя вид четене между редовете. Затова и се ядосах от значението на тия думи.
Godzilla, работя по въпроса, наистина ти благодаря за съветите. Писах ти на лично.
Не мисля, че за един ден може да са се променили чувствата му, освен ако не е станало нещо.Та както казах не мисля, че може да се промени за толкова малко време, освен ако не е обмислял всичко тоа.
.................