.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Почистване ..

Извенете за глупавият въпрос , но тей като за първи път ще използвам спирала ( не се смейте просто не съм фенка на гримовете ) и не зная как да я почистя след това. Кажете ми как да я почистя... Благодаря на тези, които ще ми отговорят без да ми се подиграват!!

Ми може да се купиш т.мляко аз лично това използвам.

Има специални мокри кърпички за махане на грим - може да си вземеш, почти навсякъде ги има. Ако не ти е водоустойчива спиралата предполагам и вода ще свърши работа.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Аз ползвам течно мляко и обикновен тампон за грим.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Има си дегриматори за очи, може и с тях .. може и с мокри кърпички, може и с тоалетно мляко
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Banned Мега фен
    купуваш си тампончета защото с тях е по-удобно.. тоалетно мляко и слагаш тоалетно мляко на тампончето (не много,за да не ти влезе в окото,че става страшно) и затваряш окото и търкаш.. после допълнително се измий с вода и това е

става с тоалетно мляко и тампонче или просто с топла вода (когато тръгнеш да си миеш лицето си настройваш водата да ти е топла и просо пррокарваш палеца и паказалеца през миглите, ама лекичко да не вземеш да си изкубеш няколко и после просто минаваш с продукта, с който си почистваш лицето, и през очите
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

По принцип който и да питам ми казва че го маха с мокри кърпички. Според мен това е ужасно т.е тези кърпички са тооолкова вредни за лицето ДОРИ да са "специално" за премахване на грим. Аз ги махам с памук и крем имам предвид тоалетно мляко /детски за лице понеже са най-безвредни/ но може да пробваш и с тампонче все тая (: Късмет!

и също забравих да ти кажа изобщо да не търкаш. Дори не си го и помисляй ще си изхабиш очите за нула време. Много мнооого внимателно и после си измий лицето и очите с вода (:

Супер фен Аватара на paradosou
    Става и със зехтин.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Вземи си тоалетно мляко и тампончета... не си взимай мокри кърпички, както казаха по-горе, дори и да са специално за почистване на грим пак не са препоръчителни... пък и изсушават кожата (ако случайно някой път решиш да си триеш цялото лице

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Вземи си тоалетно мляко и тампончета... не си взимай мокри кърпички, както казаха по-горе, дори и да са специално за почистване на грим пак не са препоръчителни... пък и изсушават кожата (ако случайно някой път решиш да си триеш цялото лице
    Това за мокрите кърпички не го знаех.. ;д Една приятелка си беше взела и мислех и аз, ама по-добре не.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Question

Цитирай Първоначално написано от missa Виж мнението
    По принцип който и да питам ми казва че го маха с мокри кърпички. Според мен това е ужасно т.е тези кърпички са тооолкова вредни за лицето ДОРИ да са "специално" за премахване на грим. Аз ги махам с памук и крем имам предвид тоалетно мляко /детски за лице понеже са най-безвредни/ но може да пробваш и с тампонче все тая (: Късмет!
    На мен пък ми е много удобно.. Защо да се вредни?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Благодаря на всички :*..

охх забравих .. кажете ми някое хубаво т.мляко ?? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си