- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
xDDDDD виде ли го тоя с китарата бе![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е да ,ама имаше и здрави : D
абе има, виж китаратааааа![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А бе..Кви са тия храни дето ядеш....Дай 5-6 дюнера след трен,за се възстановиш подобаващо..![]()
лъвчо имаше ефект от това, но сега от около 3-4 седмици не съм качил и грам ;с
sapphire5![]()
Не ми се пуска цяла тема, та да питам тук.. Дали ВМ-НВД ще е подходяща за мен, тъй като на мен не ми трябват да смъквам кой знае колко кг, 2-3 са ми в излишък, за да вляза в категория. Друг е въпроса, че според мен само като спра сладкото ще си ги махна, но освен, че искам да вляза в категория, просто искам да си свикна с някакъв режим на хранене за по-продължително време. Това е - ВМ-НВД или не?![]()
карай по него няма страшно, да ти кажа от опит научавам, че трябва повече търпение, дори да има малки грешки в програмите, било то тренировъчна или хранителна, ако тренираш дълго време, което означава наистина дълго, ще има доста голям ефект, така че, няма страшно да си го спазваш
sapphire5![]()
не се тревожи за нея, а ти секс правиш ли ?![]()
sapphire5![]()
Дообре..Ще пробваме.
HolyShit, е, как не забравяш да го напишеш този съвет всеки път, не знам..![]()
Ами не..Нямам паласки,нито крака имам или гръб корем или нос и ухо...![]()
имаш паласкииииии![]()
sapphire5![]()
паласки на курО са му се появили вече сигурно
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37493541_n.jpg
лъвчо виж тениските, нема ебавка брат, дай да си напрайм и ние едни с надпис тийнпроблем![]()
sapphire5![]()
Да...Точно пък тийнпроблем![]()
![]()
А за паласките недей да говориш,защото ръката ми е "hard like a venus cock"![]()
еми кво да пише "Bg izvergs"
я дай да видим ръката тогава ?
sapphire5![]()
izverg production хухаухаухаухаухаухаууахух а![]()
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
кат ва гледам всички сте едни чикибойци
И имате здрави ръце от това!
ренитоо , РРРенито ви .... помага.... ся не искам неприлични неща да пиша![]()
Ти по-добре не споменавай "Ренито", че не е на добре..![]()
дОобРЕе Рени ;d