- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
мерси че ми поясни
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
То Казанлък малак град пък прилича на военна база с тези блокове![]()
хахаха, щом лъвчо е от там значи в хубав града !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
zapomni ot men -български град , хубав град, в моята държава нееема![]()
![]()
![]()
ееее ае ся.......... в Шумен ходил ли си ? само райнито краси града![]()
sapphire5![]()
след малко отивам да разбия крака и рамо, надъхвам се от сега !![]()
sapphire5![]()
аз се мотивирам само от звуци![]()
sapphire5![]()
Бойко по-силен и от Бойка бе![]()
Пон, Ср, Петък от 20:00 до 22:00. Бъди точен.
![]()
оу, в тези късни часове ммм![]()
sapphire5![]()
бе то момичето щом ходи на лостове, смятайте до къде е изпаднала......
sapphire5![]()
Шът, ше земе да чуе и ше ни ошамари и назе бараб с тебе
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и ловеца да не чуе, че той си защитава техните![]()
sapphire5![]()
Аз пък сънувах как целия клас сме на лостовете и момичето ,коет аресвам правише предна везна с набиране пи 20 секунди, а аз нищо не можех, та отидох да и помогна ,но тя ми се разсърди и се сабудих :{
Прегърна ли я? Ако не си, считай, че не се е "случило"... muahahaha![]()
Е ,то нищо не излезе по-късно ,но такъв е скапания живот ;D