- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Няма друг начин , а и какво ти пука толкова много
Ако мислиш ,че като станеш 75 кг в боя ще си по-добър ли ?
По-добре се запиши на бойно изкуство тогава
не просто, тази маса ми трябва сега, после по-малко ще ми трябва........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
сега в тази възраст има по-голям шанс да си меря силата с някой ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
в грешка си ;d
еее, кажи ми като стана на 30-40 каква сила и с кой ще я меря ;д
sapphire5![]()
Ами на 20 -30 години тялото ти ще е предразположено за качване на повече маса и сила ,а че ще има с кой да си мериш силата зависи мн обстоятелства Дори да няма - за какво ти е
Кой ли знае може да станеш Борн и да се биеш с агенти от филма по Нова тв събота вечер "D![]()
![]()
сега ми треа, да плаша съучениците ;д
sapphire5![]()
сега съм почти 75това ми е цел до края на основния, а той наближава ;дд а нямам намерение да ставам като лъвчо...
sapphire5![]()
Лъвчо само да не се отпусне ,защото ако спре с тренировките доста ще увисне
А ти както ти казах не бързай , 9 клас 75 не са малко
И се спри с тези тренировки тип бодибилдиг , а почни да тренираш за сила
препоръчвам ти гребане с кану ;D
Само да се намеся, че не винаги в БИ или БС по-голямата маса е предимство. Често носи и тромавост, но пак има доста фактори, които определят като цяло нещата. ;p
Да ви са пофала. Довечера мисла да взема заплатка и да инвестирам във фитнесчето до нас. Не съм тренирал сериозно от повече от година. И режимче замислям.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вчера гледах по новините, сигурно и ти си гледала за ММА боеца дето го наръгаха с нож, просто колкото и да си як, като ти скочат много или ти извадят някакво оръжие за къде си............
Да си споделя днес ме заболя лявата ключица а никога не ме е боляла преди, чувствам се травмиран от всякъде............
А някакви мнения по моята програма в която мисля през една седмица да тренирам крака ?
sapphire5![]()
Колкото - толкова, времето ще покаже.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
sapphire5![]()
аверв в много голям заблуждение си ако пренебрегнеш краката
тва, че на 99% от хората им се струва че 55см крак е много, не е много...
гърбът и краката ти образуват задната верига в тялото, която е най-силна, освен това ако искаш да качваш маса, трябва да наблягаш именно на нея, с акцент върху краката и гъза, понеже в последните 2 се съдържа до 65% от мускулната маса в тялото
ама растат много бе човек, знам че трябва да имам и здрави крака, ама ако другите мускули са ми малко по-здрави от краката, няма да стане лошо ;д знам че са важни, просто аз тренирам повече за визия ;д
sapphire5![]()
Муахахах, почнах да смъквам кг ^_^ Края на март ми е състезанийцето.. ^^
райни аз пък започвам да намалявам хранаталеко по леко да излезна от този период, макар че е още доста рано, поне след 2 месеца трябваше да излезна от него, ама ако не излезна сега ще кача сигурно още 2-3 кг а не искам вече....
sapphire5![]()
От 10 яйца на 9 ли ще паднеш?... лигавя се, не ми обръщай внимание..
Аз пък тръгвам към Паметника, от там до Стария град едно кросче съм си планирала![]()