.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Еднообразие ..

Здравейте,всички !

Почвам направо.От скоро имам приятел,всичко върви добре,но връзката ни е много еднообразна.В дните ,в които се виждаме ходим на едно и също място и правим едни и същи неща.На мен леко започна да ми писва,просто искам разнообразие.Много пъти съм се опитвала да му намекна,че ходим само на едно и също мясно,а отговорът беше ,,Това място е най-близко до нас и до вас'' . С тези месеци еднообразие с всеки изминал ден започвам с леко нежелание да излизам,защото знам,че ще е поредният прекаран скучен ден.Знам,че градът ни е малък,но все пак има къде да се ходи и да се забавляваме повече.Дори на кафе не мога да го занеса.Той явно е от тези типове,които не обичат да ходят по барчета.Не е казано,че всеки ден трябва да висим по барчетата,но един ден на едно място,друг ден на друго и ето го разнообразието,но на него явно не му прави впечатление и не му пука.Явно гледа да излизаме на места близо то тях за да може след това бързичко да се пребере.

Искам също да ви попитам за още един въпрос.
    Въпроса ми е -как да му намекна,че искам да ме изпраща до вкъщи.Тъй като вече се стъмнява по от рано,а ние излизаме късно вечерта после не ми е приятно сам сама да се прибирам в тази тъмница.До сега не съм му казвала,защото както по-горе споменах той гледа да се пребере,а не му пука за мен.

Благодаря предварително на тези,които са обърнали внимание на темата и са драснали някой съвет. (:

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо вместо да търсиш начини да намекваш каквото и да било не поговориш директно с него за нещата, които не ти харесват? Не искаш днес да ходиш на онова същото място - казваш му, че искаш да отидете на друго място. Не искаш да се прибираш сама по тъмно - казваш му, че искаш да те изпрати. Толкова ли е трудно да разговаряш с гаджето си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на sladkalady
    Поговори с него и му кажи всичко онова,което не ти харесва.Щом от намек не разбира,ще трябва директно да му го кажеш.А това ,че не те изпраща до вас-нямам думи...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Зарежи го и му кажи че е паляк

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ах,ами говориш с него напряко.Защо ще увърташ?След като нещо не ти харесва,споделяш..Ами явно не обича да се размотава,а само му харесва прекараното време с теб,независимо къде сте.Станно ми е на теб как ти е скучно,след като си до него.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    еее не така директно ве поговори с него сиг и на него му е писнало няма как

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Най-странно ми стана, като прочетох, че не те изпраща. На мен не ми се е налагало да подсещам отсрещната страна, че навън се е стъмнило и ме е бъз.
    Иначе за еднообразието- потърпи още малко да се стопли и да почнете да се разхождате по паркове и градинки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    То доста зависи кой къде живее. И специално за изпращането мисля, че малко се поизсилвате. Ами, ако живеете далече един от друг? Примерно на час-час и нещо? Моя приятел ме изпраща до спирката и на мен би ми било странно да ме изпраща всеки път до нас. Ми това е все едно да го разкарвам всеки път на почти 3 часово разстояние (отиване/връщане). Щом мога да се прибера сама от училище след втора смяна в 8-9 вечерта, когато си е тъмно, значи мога и от тях.

За останалото съм съгласна с горните мнения.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    Като виждаш, че не му пука за теб (както казваш), защо си с него ?
    Колкото до останалото, ти право на глас нямаш ли ? Устата само за да го целуваш ли я ползваш ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    То доста зависи кой къде живее. И специално за изпращането мисля, че малко се поизсилвате. Ами, ако живеете далече един от друг? Примерно на час-час и нещо? Моя приятел ме изпраща до спирката и на мен би ми било странно да ме изпраща всеки път до нас. Ми това е все едно да го разкарвам всеки път на почти 3 часово разстояние (отиване/връщане). Щом мога да се прибера сама от училище след втора смяна в 8-9 вечерта, когато си е тъмно, значи мога и от тях.

За останалото съм съгласна с горните мнения.
    Но те изпраща до спирката все пак, това е главната мисъл. Пука му за теб. Моят не ме е изпращал точно веднъж, защото аз настоях, накара ме да обещая, че ще му се обадя като се прибера, а бях на 4-5 минути път от нас. Иначе обикновено се прибирам сама в неделя към 8, след като го изпратя за София, ама нормално... тогава и да иска, не може да ме изпрати. Винаги си ме изпраща до нас. Живея баш на центъра на Пловдив и пак ме е бъз, представям си, ако бях в някой забутан квартал или в малко градче.

А като нямате гаджета кой ви изпраща? Наистина се издребнява малко в това отношение.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    А като нямате гаджета кой ви изпраща? Наистина се издребнява малко в това отношение.
    Приятели? Не ходя с момичетата от компанията ми, но не мога да ги оставя да се прибират сами и винаги ги изпращам. Не е си работа.

Първо: Като той не поема инициативата, поеми я ти и направо го заведи някъде.
    Второ: Ако не искаш да ти предава топката и това ти е толкова голям проблем, търси си друг. Или ще намериш някой, който да ти отговаря на изискванията, или онзи ще се поокопити и ще си решите проблема.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Мисля, че си чела достатъчно мои постове, за да знаеш, че не съм от тия, за които светът се върти около тях и че не мисля, че всеки мъж на тая планета ми е длъжен.
    Въпреки това смятам, че изпращането до вкъщи е жест, който може да направи всяко момче, независимо дали ми е гадже или не, просто за всеки случай, ако нещо стане.
    Всеки път, когато съм излизала с просто приятел и съм се прибирала по тъмно, ме е изпращал, без да съм молила или изисквала.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    на мен ми е странно защо толкова бърза да се прибере момчето всеки божи път. честно казано чак би ми станало неприятно, все едно иска да се оттърве по най-бързия начин от мен. най-добре се хвани говори с него, нито той разбира от намеците, нито намеците са като думите - точни и ясни. и както попита djipsito, защо си с него като изглежда, че не му пука за теб?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не знам, но аз, например, живея в Младост (в София), а дълги години учех в Лозенец. Това е на час и нещо път заедно със задръстванията. Редовно се прибирах по тъмно в 9-9 и нещо след 7-8ми час. Щеше да ми е доста странно да идват да ме прибират и изпращат гаджетата/приятелите всеки ден. Ако опасността важи за дните, в които вечер си ходиш от гаджето, важи за всички дни. Няма да ти се случи нещо лошо специално в деня, в който си излязла от тях (примерно).
    Понякога хората нямат възможност да те изпратят и това не е толкова страшно и не значи, че не им пука. Въпрос на разстояние и случай.

PS. Това беше за мини спорчето, по темата: да, този определено няма да се разплаче, ако скъсате.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Че е жест изпращането, жест е. Но аз лично не смятам, че е нещо задължително. Моята нагласа е, че не съм толкова крехка, страхлива и изнежена, че да не мога да се прибера сама по тъмно. Не казвам, че вие сте, но не смятам нощните прибирания за нещо толкова ужасяващо, че да ми трябва придружител. И това имайки предвид, че израснах в един от "опасните" квартали на моя град.

Колкото до разтоянието не е много ,около 15 минути е.И не съм казала,че той е един вид задължен да ме изпрати,но е един жест и много бих се зарадвала.Когато излизам с други приятели винаги ме изпращат до вкъщи без да съм ги карала или да съм им намеквала нещо..На приятелят ми нущо не му коства .. явно е от липса на желание.Ще поизчакам още малко и ще поговоря с него тъй като явно няма да стане само с леки намеци.

Banned Голям фен
    Намери си нов приятел ! Problem solved ! ¬_¬

Мисля, че в една връзка, нещата трябва да са друстранни. И двамата да мислите за другия и да правите компромиси. Ако е вярно, че му липсва желание да поддържа връзката си с теб (защото връзките имат нужда да работим за тях, да се грижим за тях), не виждам какво правиш с него. Иначе разнообразието може да бъде кино, театър, спорт някакъв, посещаване на разни културни мероприятия. Тук много зависи от личните предпочитания, и може би до някъде възраст.
    И не разчитай много, много на намеците.

съгласна съм, без компромиси няма как да станат нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си