.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    моето мнение,че той не си заслужава, сериозно, има по-добри за теб!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от Gllory Виж мнението
    Не я успокоявам и изобщо не и давам Съвет .. не виждам къде я съветвам, направи това и това, просто предполагам какво ще стане ?? чети по-внимателно. Просто ме издразни момчето с коментара ..какво се подиграва пф ...
    А нима не заслужава подигравка? Дори ми е трудно да я съжалявам. Кой човек с акъл в главата ще позволява такова отношение към себе си? Коментарът му е напълно заслужен. Или може би трябваше да я похвалим колко е покорна?!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Какви чувства, какви 5 лв. ?! Радвай се, че те е зарязал и моят съвет е да бягаш колкото се може по-далеч от такива олигофрени. Чак ти се чудя на ентусиазма и мазохизма да търпиш подобно отношение - ще те удря, ще те унижава пред приятелите си, че даже и ще се гордее с постъпките си и ти ще му тичаш по задника и ще му се кланяш... Стегни се и го игнорирай тотално! Дори сега да ти е криво - нищо не губиш, повярвай ми. Такива тъпанари под път и над път - намери се човек, който ще те уважава и цени, а няма да се чуди само как да те обиди и как да ти посегне.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си