.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Объркана от него!

Здравейте! (: Ами исках да ви попитам смисъл има едно момче което ме обърква супер много :Д Смисъл държи се странно един път се държи супер мило и заинтересовано а друг път все едно не му пука.Като се видим ако няма други около мен се държи много по разпуснато гушка ме постоянно говорим,но явно е срамежлив нищо,че не ми изглежда така.И не знам.Абе с една дума мисля си,че може би имам някакви чувства към него.Питам ви какво да правя да флиртувам ли с него нещо друго да предложите от опит не знам предлагайте :д

Намекни му леко и виж как ще реагира.Няма да загубиш

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Дали ще му намекнеш или ще го питаш директно защо го прави ти си решаваш, но наистина трябва да направиш нещо...
    А иначе може би като е с приятели се прави за да не...не знам...един вид се излага ( не че нещо с теб,а...знаеш ги момчетата)

Супер фен Аватара на djipsito
    Питай директно. И наживо!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Не го питай директно. Момчето ако искаше да ти предложи щеше да го направи ако се срамува вече е друг проблем.

Супер фен Аватара на djipsito
    Не става въпрос за предлагането....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Аз не искам да правя първата крачка,защото не знам дали го харесвам и за сега исках да питам какво да правя

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Проблема не е в него, а в теб.
    Цитирам:
    "Абе с една дума мисля си,че може би имам някакви чувства към него."
    "Аз не искам да правя първата крачка,защото не знам дали го харесвам..."

Сега си помисли внимателно кво искаш ТИ и чак тогава вече може се тормозиш с кво иска той. Между другото, държанието му е абсилютно нормално за диапазона 12-16 години (едва ли сте по големи).

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си