- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитно ми е..
Здравейте ..преди да ви кажа тва за което ми е интерестно само да кажа малка съм на години така че не съм много добре с нещата....
Значи въпросът ми е следния .. такам.. нали всеки знае за онова разширяване(отваряне) нз първо 1 пръсче после с 2-рото и 3то..и така..ако не дадеш на момчето да те отвори така а направо с пениса..тва означава ли че не си достатъчно ''разширена'' и като правиш секс за 2-ри път но с друго момче ще те боли ли ? Момчето ще усети ли че си ''тясна'' ии така нататък (изобщо кво ще усети/разбере момчето)... малко странен може би тъп въпрос но както казах не съм навътре с нещата ..така че ще се радвам да ми се обясни ясно и точно..!!!
Първите няколко пъти винаги има известна болка и дискомфорт. Колко точно ще боли е индивидуално. Цялата тази схема с пръстчетата е с цел възбуждане на момичето и по-лесно проникване на пениса.
А защо вторият ти път ще е с друго момче? Да не си замислила някаква глупост, в която караш едно момче да те отвори, за да се правиш на опитна пред друго?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
мм не просто скъсах със старото си гадже ии няколко месеца след тва си имам ново ;д с новото не сме стигнали още до това но ми беше любопитно да разбера кво ще усети той ако изобщо има такава вероятност..в смисъл чудех се как ще е с проникването щот 100% мен ще ме боли и ддз кво ще си мисли той и разни такива глупости..
Ако си честна с него няма да има какво да си мисли. Обясни му как стоят нещата и няма да има от какво да се притесняваш.
Кажи му, че си правила секс само веднъж и може да те боли при полов акт. Кажи да е по-внимателен защото нямаш почти никакъв опит. Как може да правите секс, а да ви е срам да говорите за секс с човека, с който ще го правите?
и аз това щях да питам..
ами казваш му:патенце, не съм много опитна, така че бъди по-внимателен, моля те
ще те разбере..
даже ще се зарадва че си му казала, а не си премълчала
другият вариант е да се правиш на много срамежлива и да не му кажеш, ама като ти го вкара и те заболи, пак ще усети, ще те пита и пак ще му кажеш , така че..
Както казаха в по-горните постове първите пъти боли,но в последствие ще усещаш само удоволствиеАко си малка немисля,че трябва да бързаш да правиш секс,но не съм ти родител и не съм теб,така че немога да ти кажа какво да правиш.Трябва да си готова и 100 процента сигурна в това,което правиш,за да се получи
Успех.
О, повярвай ми, момчетата се кефят на тесни мацки.
Значи си малка да знаеш, но не си малка да правиш секс ? А по темата според мен щом те е срам да му кажеш, по-добре не правете нищо. Защото след като се срамуваш значи има нещо което не върви добре....
Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва !!