Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
Казано накратко, просто целиш да навредиш, а не да си полезен във форума, а това е интернет форум, чието предназначение е да се дискутират теми в него, а не да се постъпва по подмолен, подъл и коварен начин. Свидетелство за това е дори фактът, че след като не си писал в онази тема за да споделиш твоите притеснения там, твоите цели се виждат по-скоро подривни, а смятам, че има и по-цивилизовани начини човек да си избива комплексите. Ако си с хомо- или транс- сексуализъм (белези за евентуално такова проявление в теб се забелязваха най-малкото от твоето поведение и нещата, които писа в доста от темите във форума), не си сам, но на света има много, които боледуват като теб, и съвършената истина е, че всяка душа е боледувала от тези неща най-малкото в минали цикли на вечността, обаче истината, която беше очевидна за всички е, че тази болест не се лекува с предписване на проява на лошо отношение/поведение от страна боледуващия от нея. Плюс това след като профилът ти е от 2010 година, това свидетелствува, че си поне на около 20 години в момента, а не примерно на 12. Така че след като сме зрели хора, би трябвало да постъпваме цивилизовано, за което ти дори имаше претенции като критикуваше написаното в постовете на други сочейки го за нецивилизовано. Ако твоята любима дисциплина не може да те излекува от една или друга болест, или не ти предлага решение на един или друг проблем, тогава не посочвай отново мен за виновен (особено след като не съм неин официален представител), но разбери, че дисциплини като медицината са до един момент, понеже най-малкото смъртта ни разделяше с "хубавия" живот в този свят. А аз не натрапвам моя Бог на всички, и не казвам, че имам съвършено спасение за всички, но това не означава и че трябва на всяка цена да не се опитвам да търся такова. И не смятам, че хора, които стъпкват опитите на човеци да търсят такова спасение постъпват правилно по този начин - или има съвсем основателна причина и добре премислено решение, или се вижда, че има лицемерие, в техните присъди/санкции, които те се опитват да наложат на такива човеци.

Не помня да съм те канил да четеш моите постове в онази тема, но дори споменах, че духовното си е духовно и си има място да се говори за него - и не смятам, че съм прекрачил правилата, защото не виждам да съм постъпил против нормите - махнах се от онази тема, в която се дискутираше гей-сексуализмът, след като ми изтрихте няколко поста там, и видяхте, че повече не се върнах да пиша там (както се и зарекох), и продължих да пиша за духовните неща в онази тема (за истинския Бог и вярата в Него) в раздела за религия - къде е нарушението на правилата?!
Ама няма нужда да ме каниш бе човек, това е публично пространство, не е личен дневник. Нарушението на правилата е много ясно описано по-горе какво е. Няма значение под какъв претекст разпространяваш такива здравни съвети. Това, че носят маската на религията не ги прави по-малко опасни. Те и множество секти си проповядват идеите по същия начин, не казват, че дават здравни съвети. Да не говорим, че цялата ти тема е с много специфично съдържание. Не съм ти докладвал нито едно мнение без да е имало причина да го сторя. Не целя да навредя ни най-малко.