.
Отговор в тема
Страница 17 от 99 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://www.teenproblem.net/users/view/1187240.html пуска линкове, които препращат към сайт за даване на точки.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Репортни съответните постове и ще отнесе баницата.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    http://www.teenproblem.net/users/view/1185729.html

Я го укротете тоя.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Искам да питам още ли има проблем с слагането на подписи нищо не ми излиза само да си сменям аватара? ами подписа?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мачока да си види ЛС-тата , моля

и да питам това с виждането на мненията кога??
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    мачока да си види ЛС-тата , моля

и да питам това с виждането на мненията кога??
    нямам нищо от тебе //

темата е изтрита

Моля ви да изтриете тази моя тема - http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B2%D1%8F-%28

Супер фен
    Моля, някой от администраторите или модераторите да изтрие всички мои коментари в тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5! , за да не провокират обществено недоволство и негативни емоции сред по-голямата част от следящите и четящи темата потребители!
    Предварително ви благодаря!
    Последно редактирано от M**** : 01-10-2013 на 19:37

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Моля, някой от администраторите или модераторите да изтрие всички мои коментари в тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5! , за да не провокират обществено недоволство и негативни емоции сред по-голямата част от следящите и четящи темата потребители!
    Хм, или модераторите/администраторите не четат тази тема, или (ако я четат) - самите те нарушават Правилата на Форума - по точно т. 4 от I. Задължения на модераторите - Да зачитат и уважават мнението и правата на потребителите. При нарушение на някое от тези задължения, моля свържете се с администраторите!.
    Съгласно правилата - имам правото да редактирам своите коментари. Но неправомерно съм лишен от това си право. По тази причина пиша тук. Да разбирам ли, че вие неправомерно не изпълнявате своите задължения?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тоя бъзик ли си прави с мене или си проси бана по ип: http://www.teenproblem.net/users/view/1187378.html
    Последно редактирано от DragonLady : 01-10-2013 на 23:59

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мачо, пратих ти го още веднъж
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

а има ли на4ини да се изтриват теми или собствените профили ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от american-horror Виж мнението
    а има ли на4ини да се изтриват теми или собствените профили ?
    Здравей!
    Аз от половин месец съм в тоя форум. Изглежда, че нищо не може да се трие след като веднъж е попаднало тук...
    Опаа, май се обърках - всъщност мисля си, че все пак има нещо изтрито - и това са всички, които фигурират в този списък.

P.S.: Жалко, че не овладях тънкостите на Информатиката... Досега 100 пъти да съм преформатирал всичко що се намира на сървърите на "медийната" група Investor.bg...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Здравей!
    Аз от половин месец съм в тоя форум. Изглежда, че нищо не може да се трие след като веднъж е попаднало тук...
    Опаа, май се обърках - всъщност мисля си, че все пак има нещо изтрито - и това са всички, които фигурират в този списък.

P.S.: Жалко, че не овладях тънкостите на Информатиката... Досега 100 пъти да съм преформатирал всичко що се намира на сървърите на "медийната" група Investor.bg...
    Отваряш си това твое мнение, което не ти харесва. Натискаш "Редактирай" и после ти се дава опция да го изтриеш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Отваряш си това твое мнение, което не ти харесва. Натискаш "Редактирай" и после ти се дава опция да го изтриеш.
    Здравей, HollyGolightly!
    По отношение на предложените действия в твоя коментар - да, аз първо за тях се сетих, но както можеш да видиш примерно оттук, опцията "Редактирай пост" изглежда, че изчезва след определено време.
    А аз като обикновен потребител, след като е лишен от възможността сам да преценява дали да си запази коментара/коментарите или не, очаквам поне администраторите/модераторите да са в състояние да трият коментарите (по желание на техния автор).

От липсата на каквото и да е било действие от тяхна страна (до този момент) започвам да си мисля, че дори и те не са в състояние да го направят, или ако случайно могат, но не го правят - то навярно всички модератори/администратори в този форум са определени чрез конкурс за най-мързеливи хора в България...

В интерес на истината дори си самодокладвах всеки един мой пост във въпросната тема, като резултатът е пак "0".

Едит: изтрих си част от коментара.
    Последно редактирано от M**** : 01-19-2013 на 14:44

http://www.teenproblem.net/users/view/1176966.html

Този потребител обижда и не спазва добрия тон в една тема в Любов.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Някъде из София...
    Ще си отнесъл бана лично от мен, много преди да "оспамиш целия форум с оскърбително и расистко съдържание".

Видял съм ти репортите, които съответно гласят

Моля, по преценка от администратор или модератор, този мой коментар да бъде изтрит, за да не провокира повече обществено недоволство и негативни емоции сред по-голямата част от четящите го!
    Моята лична преценка е, че не виждам нищо провокативно или причиняващо негативни емоции в написаните от теб коментари. Затова и не съм ги изтрил, няма какво да даваш зор. Водила е се дискусия, по темата - каквото си мислил това си написал. За това че не можеш да си изтриеш коментара сигурно е така и щях да си променя мнението ако не беше седнал да се правиш на интересен. Ако някой друг модератор желае да се занимава с капризите ти нека заповяда. Айде сега ореви форума че не си върша работата.

Желая ти лек ден.

Град
    Някъде из София...
    Затова има бутон репорт, научи се да го ползваш.

Затворил съм темата.

Супер фен Аватара на djipsito
    не знам дали вече е писано, не ми се търси назад в страниците, ама търсачката не работи, от сума ти време се опитвам да търся и ми излизат някви работи...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Някъде из София...
    Очивдно не е само при теб така. От модераторите зависи също толкова колкото и от теб, така че си оставаме с чакането.

Супер фен Аватара на djipsito
    хубаво, не знаех.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Искам да си разкарам подписа но не виждам къде е опцията, все ме забутва в някакво опростено меню.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...8%D0%B5/page16

Обърнете внимание на цитираният гиф на последната страница и на потребителят (на предпоследна), който го е пуснал. Репортнала съм и двата поста. Излишно е да коментирам първият пост от колко време е и модераторите за пореден път колко старателно си вършат нелеката, разбира се, работа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И аз също съм ги докладвала...явно ще почакаме някой да се сети.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си