.
Отговор в тема
Страница 94 от 99 ПървиПърви ... 4484909192939495969798 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 2590

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    https://www.teenproblem.net/forum/sh...BF%D0%B8%D1%82

Тази тема е наложена реклама за операция.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Мястото на ghostuser001 не е в този форум, който е посещаван и от непълнолетни.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

^

Това трябва някой да го цитира на Стената в Кофата!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ghostuser001 Виж мнението
    ^

Това трябва някой да го цитира на Стената в Кофата!
    Ти си трай, да не почна да цитирам маниакалните ти съобщения, че ще стане страшно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Какво разбираш под маниакално съобщение, след като аз не веднъж съм заявявал, че нещата, които пиша са лигавщини и не влагам сериозност. Не възнамерявам да си трая. Но ако искаш да сме сериозни:

Моля администраторите на този форум да проучат как 19-20 г. мома (в момента) е получила достъп до форума (обърнете внимание) преди повече от 8 г. без да е предоставила родителско съгласие за това (към момента на регистрацията е била неосъзнат индивид на 11-12 г. възраст. Нека да се проучи дали не е декларирала невярна информация за себе си с цел да заобиколи мерките за сигурност на форума и да се сдобие неправомерно с регистрация тук.

Град
    Dreamland
    Какво разбираш под маниакално съобщение, след като аз не веднъж съм заявявал, че нещата, които пиша са лигавщини и не влагам сериозност. Не възнамерявам да си трая. Но ако искаш да сме сериозни:

Моля администраторите на този форум да проучат как 19-20 г. мома (в момента) е получила достъп до форума (обърнете внимание) преди повече от 8 г. без да е предоставила родителско съгласие за това (към момента на регистрацията е била неосъзнат индивид на 11-12 г. възраст. Нека да се проучи дали не е декларирала невярна информация за себе си с цел да заобиколи мерките за сигурност на форума и да се сдобие неправомерно с регистрация тук.
    Ти си нелечимо болен.

Намери си занимание, препоръчах ти да започнеш да четеш книги, за да спреш да развиваш теории относно личността ми. Тъкмо умът ти ще е зает с други мисли. Погледни се отстрани: 33-34-годишен човек си, имаш претенции за някакво ниво на интелект. Досаждаш на непълнолетни и то по изключително грозен и вулгарен начин. Време е да се осъзнаеш малко.
    Последно редактирано от dreamwalker : 09-10-2019 на 22:46

Само не разбрах ти патологична лъжкиня ли си или осъзнато лъжеш наляво и надясно. Ще те разбера, ако имаш мозъчни проблеми вследствие на травма в детството, породена от изживян голям емоционален стрес.. Но моля, не преплитай 10% истина с 90% твои измислени и самовтълпени небивалици. Ти утре ще си самовнушиш, че аз не съм човек, а демон-дракон, дошъл да присвои цялото злато на света и да го струпа в дълбока пещера...

Град
    Dreamland
    Само не разбрах ти патологична лъжкиня ли си или осъзнато лъжеш наляво и надясно. Ще те разбера, ако имаш мозъчни проблеми вследствие на травма в детството, породена от изживян голям емоционален стрес.. Но моля, не преплитай 10% истина с 90% твои измислени и самовтълпени небивалици. Ти утре ще си самовнушиш, че аз не съм човек, а демон-дракон, дошъл да присвои цялото злато на света и да го струпа в дълбока пещера...
    Достатъчно е човек да провери форумната ти активност, за да види, че всяко трето мнение е за мен.

Дразниш ме с тази обсесия. Намери си друго занимание и спри да ме споменаваш навсякъде.

Виж, имаш сериозен проблем. Не аз, а ти си вманиачена по мен. Ако съм ти писал съобщения или коментари, то в почти всички случаи е било в отговор на твои провокации към мен. Както и сега.

Вместо да спамим форума в 10 теми от 5 раздела предлагам да легнем да спим. Аз лично нямам нерви и излишно свободно време да се занимавам с теб. Ти ако искаш - продължавай да вадиш някакви съобщения от преди 3-4, та и повече години. Очевидно ти се занимава и ти доставя някакво извратено вътрешно удоволствие. Аз отивам да спя.

Към модераторите: по ваша преценка позачистете след нас.

Град
    Dreamland
    Аз лично нямам нерви и излишно свободно време да се занимавам с теб.
    Как ми се иска това да беше истина. В продължение на 4 години доказа, че имаш и двете в излишък.

Не желая вниманието ти. Думите ти са вулгарни и грозни и не могат да бъдат оправдани с тролене, дори не си ми интересен като трол, ще прощаваш. Измий си клавиатурата със светена вода, за да я пречистиш малко.

За последен път: ако не си готов да се изправиш срещу последствията, спри да ми досаждаш, да ме споменаваш, да разпитваш за мен, да ме търсиш и всичко останало, което явно правиш, защото имам толкова голямо значение за теб.

anonymous1043668
    Guest
    https://www.teenproblem.net/users/view/1232681.html

Много съмнителен потребител.
    Не е написал нито една негова дума, само копира и поставя мнения, изречения и изрази на други потребители за свои, прави спам мнения.

EDIT:
    https://www.teenproblem.net/forum/sh...BE%D1%82%D0%B8

Реклама за имоти

(изпотих се да докладвам за мнения, нарушаващи правилата.)
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 09-11-2019 на 22:32

Administrator
    Благодарим за сигнала. Поздрави!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    https://www.teenproblem.net/users/view/1232681.html

Много съмнителен потребител.
    Не е написал нито една негова дума, само копира и поставя мнения, изречения и изрази на други потребители за свои, прави спам мнения.
    Ще вземете ли отношение относно този необичаен бот, който възкресява рандом теми копирайки 1:1 рандом мнения на други потребител?
    https://www.teenproblem.net/forum/se...archid=2199715

Град
    Dreamland
    Спри да споменаваш Lilanda, Ivaaaaa и всички останали потребителки, на които си досаждал през годините.

Остави ги на мира.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Понеже обичам драмата, съм за, да ги покажете ги тези съобщения.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Кой ти обръща внимание бе братмее?
    Форумния инфлуенсър, ахахахах, още не си им схванал шегата, бахти.

Във връзка с получено следното лично съобщение:

Цитирай Първоначално написано от Blubalu
    Моля, да не преследвате определени потребители из темите, за да ги тормозите с постоянни заяждания.
    Не изисквайте снимки и лична информация от потребители, и не започвайте с агресивно поведение спрямо тях, когато ви откажат.
    Не подлъгвайте и не манипулирайте потребители, особено непълнолетни, да споделят данните си с вас.
    Както и придържайки се към кампанията за безопасен Интернет (днес видях в метрото нейн афиш):

http://safenet.bg

И след като има потребители, които са заявили, че им досаждам, искам снимки, нагрубявам и прочие, то

публично обявявам, че няма да пиша на никой потребител. Никой тук не ме интересува. Запазвам си правото да отговарям на случайно получени лични съобщения, както и да си спамя глупости където реша, без това да е обвързано с целенасочени действия към конкретен потребител или група потребители.

Благодаря за вниманието!

anonymous1043668
    Guest
    Запазвам си правото да отговарям на случайно получени лични съобщения, както и да си спамя глупости където реша, без това да е обвързано с целенасочени действия към конкретен потребител или група потребители.
    Надявам се да си вземеш поука, защото както беше започнал щеше да отнесеш и втори бан..

....

Открих, че едно мнение ми липсва, не съм 100% на ясно защо, но не нарушавам правилата, дори и взех да си цензурирам мненията, за да запазя по - любезен тон.
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 09-16-2019 на 18:49

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ще вземете ли отношение относно този необичаен бот, който възкресява рандом теми копирайки 1:1 рандом мнения на други потребител?
    https://www.teenproblem.net/forum/se...archid=2199715
    Това явно е най-новата идея на админКАта и модераторКИте за "вдигане" на форума и темите! Бот симулиращ активност и пускащ "нови" постове в стари теми !
    Открих, че едно мнение ми липсва, не съм 100% на ясно защо, но не нарушавам правилата
    То е ясно защо - във форума вече отдавна няма правила, които да се спазват, като най-големите нарушители са именно модераторКИте на заплати! Те нито познават правилата, нито ги спазват !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Стига си се жалвал, полза няма. Старите собственици на саита го продадоха на корпоративни, от наи-лошия тип, дето заливат нета с clickbait и реклами за хапчета за отслабване. Във форума пишат активно 10-15 човека максимум, но въпреки това посещаемност има, защото когато някое лапе напише " кога ще ми порасне бубата" в гугъл, му излиза вероятно някоя тема от тиинпроблем. На този етап форума не е нищо повече от средство за пари в ръцете на стари мастити чичковци, които вероятно дори не ползват интернет, камо ли да разбират интернет културата - тях ги интересува само да си изкарват паричките. В това си качество, вие тук пишещите редовно изобщо никои не ви взима под внимание, а модераторите са тук за да не се разпищи някоя бг мама, че детето и прочело коментара на лошия нацист доктор сатан във тиинпроблем, и рекламодателите да си прекратят договора със собствениците на саита.
    Последно редактирано от Blubalu : 09-19-2019 на 18:42

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Стига си се жалвал, полза няма. Старите собственици на саита го продадоха на корпоративни червеи, от наи-лошия тип, дето заливат нета с clickbait и реклами за хапчета за отслабване. Във форума пишат активно 10-15 човека максимум, но въпреки това посещаемност има, защото когато някое лапе напише " кога ще ми порасне бубата" в гугъл, му излиза вероятно някоя тема от тиинпроблем. На този етап форума не е нищо повече от средство за пари в ръцете на стари мастити чичковци, които вероятно дори не ползват интернет, камо ли да разбират интернет културата - тях ги интересува само да си изкарват паричките. В това си качество, вие тук пишещите редовно изобщо никои не ви взима под внимание, а модераторите са тук за да не се разпищи някоя бг мама, че детето и прочело коментара на лошия нацист доктор сатан във тиинпроблем, и рекламодателите да си прекратят договора със собствениците на саита.
    За нещастие си прав. Това че има вече и фейкове правещи някакви малоумни теми, за които никой пет пари не дава, появи се и един спам бот дето модераторите не могат да го разкарат, естествено че никой не го интересува как едно лапе на 12 откри, че лошата сатанистка FuzzyDesertPaw пише колко извратено е въпросното дете и то открива нещо анти християнско. Уморих се от този смотано и некадърно управляван форум.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Аз пък поздравявам модераторите за добре вършената работа!
    KEEP UP THE GOOD WORK!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ...въпреки това посещаемност има...

На този етап форума не е нищо повече от средство за пари в ръцете на стари мастити чичковци, ...тях ги интересува само да си изкарват паричките.
    Това само доказва колко си заблуден!
    Форумът отдавна не носи пари - посещаемост НЯМА, от време на време пишат не повече от 5 потребители! Нови потребители НЯМА, а модераторКИте симулират активност с фейк-теми и потребители! С кой акъл мислиш, че такъв форум може да носи пари по някакъв начин?!
    За нещастие си прав.
    За (не)щастие не е прав дори и този път!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Това само доказва колко си заблуден!
    Форумът отдавна не носи пари - посещаемост НЯМА, от време на време пишат не повече от 5 потребители! Нови потребители НЯМА, а модераторКИте симулират активност с фейк-теми и потребители! С кой акъл мислиш, че такъв форум може да носи пари по някакъв начин?!
    Аи млъкни поне веднъж. Заблуден съм бил, нямало посещаемост.... В момента има 1200 човека в тоя форум, от които само 7 регистрирани. Естествено че прави пари. Ако не правеше, инвестор бг нямаше да го купи и модераторите нямаше да има кои да им плаща. Поне веднъж, за разнообразие, малко си напъни пилешкия мозък преди да пускаш малоумни тролски постове.
    Последно редактирано от Blubalu : 09-19-2019 на 18:40

Мега фен
    Вече трети ден чакам някой ще хакне форума и да пусне голи снимки на модераторките, ве?

И каква е тая професия модератор, не съм я чувал. И изобщо до какво лично и професионално развитие води.

Модераторите може да са хора със специфични нужди и възможности (които са идеални за професия модератор) и затова да са толкова реваншистки настроени към всичко живо и що мърда, дейба.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си