- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
https://www.teenproblem.net/forum/sh...BF%D0%B8%D1%82
Тази тема е наложена реклама за операция.
Мястото на ghostuser001 не е в този форум, който е посещаван и от непълнолетни.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какво разбираш под маниакално съобщение, след като аз не веднъж съм заявявал, че нещата, които пиша са лигавщини и не влагам сериозност. Не възнамерявам да си трая. Но ако искаш да сме сериозни:
Моля администраторите на този форум да проучат как 19-20 г. мома (в момента) е получила достъп до форума (обърнете внимание) преди повече от 8 г. без да е предоставила родителско съгласие за това (към момента на регистрацията е била неосъзнат индивид на 11-12 г. възраст. Нека да се проучи дали не е декларирала невярна информация за себе си с цел да заобиколи мерките за сигурност на форума и да се сдобие неправомерно с регистрация тук.
Ти си нелечимо болен.
Намери си занимание, препоръчах ти да започнеш да четеш книги, за да спреш да развиваш теории относно личността ми. Тъкмо умът ти ще е зает с други мисли. Погледни се отстрани: 33-34-годишен човек си, имаш претенции за някакво ниво на интелект. Досаждаш на непълнолетни и то по изключително грозен и вулгарен начин. Време е да се осъзнаеш малко.
Последно редактирано от dreamwalker : 09-10-2019 на 22:46
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Само не разбрах ти патологична лъжкиня ли си или осъзнато лъжеш наляво и надясно. Ще те разбера, ако имаш мозъчни проблеми вследствие на травма в детството, породена от изживян голям емоционален стрес.. Но моля, не преплитай 10% истина с 90% твои измислени и самовтълпени небивалици. Ти утре ще си самовнушиш, че аз не съм човек, а демон-дракон, дошъл да присвои цялото злато на света и да го струпа в дълбока пещера...
Виж, имаш сериозен проблем. Не аз, а ти си вманиачена по мен. Ако съм ти писал съобщения или коментари, то в почти всички случаи е било в отговор на твои провокации към мен. Както и сега.
Вместо да спамим форума в 10 теми от 5 раздела предлагам да легнем да спим. Аз лично нямам нерви и излишно свободно време да се занимавам с теб. Ти ако искаш - продължавай да вадиш някакви съобщения от преди 3-4, та и повече години. Очевидно ти се занимава и ти доставя някакво извратено вътрешно удоволствие. Аз отивам да спя.
Към модераторите: по ваша преценка позачистете след нас.
Как ми се иска това да беше истина. В продължение на 4 години доказа, че имаш и двете в излишък.
Не желая вниманието ти. Думите ти са вулгарни и грозни и не могат да бъдат оправдани с тролене, дори не си ми интересен като трол, ще прощаваш. Измий си клавиатурата със светена вода, за да я пречистиш малко.
За последен път: ако не си готов да се изправиш срещу последствията, спри да ми досаждаш, да ме споменаваш, да разпитваш за мен, да ме търсиш и всичко останало, което явно правиш, защото имам толкова голямо значение за теб.
https://www.teenproblem.net/users/view/1232681.html
Много съмнителен потребител.
Не е написал нито една негова дума, само копира и поставя мнения, изречения и изрази на други потребители за свои, прави спам мнения.
EDIT:
https://www.teenproblem.net/forum/sh...BE%D1%82%D0%B8
Реклама за имоти
(изпотих се да докладвам за мнения, нарушаващи правилата.)
Последно редактирано от anonymous1043668 : 09-11-2019 на 22:32
Благодарим за сигнала. Поздрави!
Ще вземете ли отношение относно този необичаен бот, който възкресява рандом теми копирайки 1:1 рандом мнения на други потребител?
https://www.teenproblem.net/forum/se...archid=2199715
Спри да споменаваш Lilanda, Ivaaaaa и всички останали потребителки, на които си досаждал през годините.
Остави ги на мира.
Понеже обичам драмата, съм за, да ги покажете ги тези съобщения.![]()
Кой ти обръща внимание бе братмее?
Форумния инфлуенсър, ахахахах, още не си им схванал шегата, бахти.
Във връзка с получено следното лично съобщение:
Както и придържайки се към кампанията за безопасен Интернет (днес видях в метрото нейн афиш):Първоначално написано от Blubalu
http://safenet.bg
И след като има потребители, които са заявили, че им досаждам, искам снимки, нагрубявам и прочие, то
публично обявявам, че няма да пиша на никой потребител. Никой тук не ме интересува. Запазвам си правото да отговарям на случайно получени лични съобщения, както и да си спамя глупости където реша, без това да е обвързано с целенасочени действия към конкретен потребител или група потребители.
Благодаря за вниманието!
Последно редактирано от anonymous1043668 : 09-16-2019 на 18:49
Това явно е най-новата идея на админКАта и модераторКИте за "вдигане" на форума и темите! Бот симулиращ активност и пускащ "нови" постове в стари теми!
То е ясно защо - във форума вече отдавна няма правила, които да се спазват, като най-големите нарушители са именно модераторКИте на заплати! Те нито познават правилата, нито ги спазват!
Стига си се жалвал, полза няма. Старите собственици на саита го продадоха на корпоративни, от наи-лошия тип, дето заливат нета с clickbait и реклами за хапчета за отслабване. Във форума пишат активно 10-15 човека максимум, но въпреки това посещаемност има, защото когато някое лапе напише " кога ще ми порасне бубата" в гугъл, му излиза вероятно някоя тема от тиинпроблем. На този етап форума не е нищо повече от средство за пари в ръцете на стари мастити чичковци, които вероятно дори не ползват интернет, камо ли да разбират интернет културата - тях ги интересува само да си изкарват паричките. В това си качество, вие тук пишещите редовно изобщо никои не ви взима под внимание, а модераторите са тук за да не се разпищи някоя бг мама, че детето и прочело коментара на лошия нацист доктор сатан във тиинпроблем, и рекламодателите да си прекратят договора със собствениците на саита.
Последно редактирано от Blubalu : 09-19-2019 на 18:42
За нещастие си прав. Това че има вече и фейкове правещи някакви малоумни теми, за които никой пет пари не дава, появи се и един спам бот дето модераторите не могат да го разкарат, естествено че никой не го интересува как едно лапе на 12 откри, че лошата сатанистка FuzzyDesertPaw пише колко извратено е въпросното дете и то открива нещо анти християнско. Уморих се от този смотано и некадърно управляван форум.
Аз пък поздравявам модераторите за добре вършената работа!
KEEP UP THE GOOD WORK!
![]()
Това само доказва колко си заблуден!
Форумът отдавна не носи пари - посещаемост НЯМА, от време на време пишат не повече от 5 потребители! Нови потребители НЯМА, а модераторКИте симулират активност с фейк-теми и потребители! С кой акъл мислиш, че такъв форум може да носи пари по някакъв начин?!
За (не)щастие не е прав дори и този път!![]()
Аи млъкни поне веднъж. Заблуден съм бил, нямало посещаемост.... В момента има 1200 човека в тоя форум, от които само 7 регистрирани. Естествено че прави пари. Ако не правеше, инвестор бг нямаше да го купи и модераторите нямаше да има кои да им плаща. Поне веднъж, за разнообразие, малко си напъни пилешкия мозък преди да пускаш малоумни тролски постове.
Последно редактирано от Blubalu : 09-19-2019 на 18:40
Вече трети ден чакам някой ще хакне форума и да пусне голи снимки на модераторките, ве?
И каква е тая професия модератор, не съм я чувал. И изобщо до какво лично и професионално развитие води.
Модераторите може да са хора със специфични нужди и възможности (които са идеални за професия модератор) и затова да са толкова реваншистки настроени към всичко живо и що мърда, дейба.