Бях го написал в една друга тема, ще го напиша и тук.
Първо да ви запозная с йерархията и как да разграничавате модератори от уеб девелопери и дизайнери. Модераторите нямат никакъв досег с прякото управление по сайта, достъпа до програмната част, базите данни и въобще всичко свързано със сайта и форума, на ниво код.
Модераторите следят за спазването на правилата във форума, реда, трият и цензурират ако се налага. В краен случай се поставят и банове - това са правата на модераторите.
Уеб девелоперите, графичните диайнери и въобще всички които се занимават със "стопанисването" на сайта, външния вид, бъговете и тем подобни са си съвсем отделна група от хора, с които нямаме пряк контакт. Даже не знам дали четат форума, работата им не е това.
Така че стига сте ревали, все едно зависи от мен или от някой друг модераор, и да ни изкарвате все едно ние сме виновни за нещо, или че сме егати мързелите.
Пантерке да - предупредена си и точно това показва че някои хора от екипа си вършат работата, а не точно в това което обвинявате.
Така че спрете да спамите за форума, аз също искам много неща, но не зависи нито от мен, нито от някой друг модератор. Хората от които зависи, си вършат работата, кога ще е готово - това е друг въпрос на който аз не мога да отговоря.
Стига вече нападки относно модераторския екип, следващия подобен пост който видя някъде из форума ще го изтрия. Писна ми да обяснявам едно и също.