Сто пъти съм обяснил едно и също нещо разбираемо и сдържано как така не го разбрахте от първия път, че трябва да се повтаря 100 пъти?
На чист Български език обясних че модераторите и администраторите не могат да оправят каквито и да били бъгове по форума, защото както пак ще се повторя нито имат права нито са програмисти. Отново на чист български език Ви обясних какво и къде трябва да направите, че да Ви се обърне внимание. Но поради някаква неразбираема причина за мен, или не можете да четете или не знам. То не беше "модераторите не ги ебе за форума", "не си вършите работата" и прочие. След това се почна за обвинения за измиване на ръцете с моето обяснение и бягане от отговорност, обвинения в непукизъм. Аз може би съм първия който е писал мейл на инвестор откакто минахме на новия форум с лист с бъговете им още като го тествахме докато Алекс все още беше тук.
Но типично по Български, както се изказа някой нищо не разбираме, но дайте да филосовстваме и да лепим етикети. На Българина все нещо му е криво и все чака някой да го оправи без да си мръдне пръста. Да но за да стане нещо, трябва да се размърдаш. Точно това се опитвам да обясня в последните 200 теми изписани в раздел препоръки за бъговете - да се отнесете към мястото където има вероятност да се направи нещо.
Както и да е мисля че този път го описах достатъчно разбираемо и достъпно. Ако има нещо неясно отново, не е мой проблем. Има ЛСта за тази работа.