.
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Threaded View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Значи все пак можете само чрез няколко нищожни стъпки и почти никакви усилия хем да ме премахнете, хем да занулите коментарите ми във форума, а? Не съм се заблудил.

бтв: аз вече изтрих съобщенията в пощенската си кутия: http://prikachi.com/images/145/8956145a.png
    и съм готов да се простя с форума и с всички тук. (:

Близо 4 г. мисля, че са ми достатъчни. От мнооого отдавна не съм тийнейджър и мястото ми не е тук.

Извинявам се на всички, които съм нагрубил/наранил по някакъв начин с думите си!

И, за да не ми препишете чужди заслуги и грехове, отново заявявам, че настоящият профил ми е единствен постоянен такъв във форума. А временни гост акаунти не съм правил от няколко месеца насам (ако не ме лъже паметта - от февруари месец досега).

P.S.: надявам се, че ще изпълните молбата ми по-горе!
    То и аз не съм teen, ама си седя тук, нали?
    останалите също не са тийнове, но както виждаш и те са тук

ти заради баннванията ли искаш да напуснеш? Не бива толкова лесно да се предаваш!

Извинявам се на всички, които съм нагрубил/наранил по някакъв начин с думите си!

много добре знаеш, че няма такива потребители
    тук повечето те харесваме

и ако напуснеш, каква ще бъде целта? Знам, че не си се почувствал добре когато са те баннали без причина
    но това не е оправдание да напускаш и да обърнеш гръб на 4 години, посветени на форума и почти 3K мнения

сещам се за една причина, поради която да искаш да напуснеш - тя е, че без причина си изял няколко bann-a
    не съм видял умишлено заяждане
    ако си се заяждал, то най-вероятно са те ядосали и провокирали
    и не си бил ти виновен

ако се продължава с тия безсмислени наказания, биха могли да се случат някои неща!

искам да ти кажа, че ти си само 1 от 6-те потребители, които наистина ми харесват
    и ако напуснеш този форум, ще ми липсваш (също така си свестно момче.. а тука има малко такива)
    затова ти препоръчвам да останеш
    и ти обещавам, че повече няма да се правя на онези неща, на които се правех.. сещаш се, нали? Няма да си измисляв нови и нови версии!
    ще се погрижа да се чувстваш комфортно и всичко да ти е наред
    само остани

ПП: и съжалявам, че май заради мен си изключил личните си съобщения
    можеш да ги пуснеш, ако имаш желание

и помисли над нещата
    и недей да избързваш с решението си
    в яростта понякога хората вземат припъбрази решения, за които после съжаляват
    Последно редактирано от solo_ : 11-13-2016 на 10:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си