.
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Threaded View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Видяха модераторите, спокойно. Едно е някой да те нарече прост, а друго е твоето (няма да споменавам какво беше). Наречи я и ти проста, но не изреждай онези неща, защото са си точно за бан. Като нямаш какво да кажеш по темата, по-добре не коментирай.
    И е крайно време да разбереш, както и всички останали, че всеки вижда предупреждението лично за себе си, но не може да види предупрежденията за другите, така че би било хубаво да не се мешаш където не ти е работата.
    Ти трябва да си неутрален към обидата, не ми казвай че ме заболяло по-малко, ти от къде знаеш? Кой си че да знаеш кое е по-по от другото?
    Всички обиди се третират еднакво, не съм чувал тука да има степен да обиденост, или има? Ще трябва да се степенува в нова глава в сайта и да я пуснеш да е общодостъпна за да може всеки да знае какво да очаква.

Също така, след като някой се защитава след като е вече обиден от друг тогава не е ли просто самозащита?

Питам защо обидите към мен стоят още във форума а моята самозащита е изтрита?

ЕДИТОК, редактира го, но сега, защо трябваше да се стига до скандал а не оцени че друг е започнал първи а си приел да оцениш че едната обида е по голяма обида от другата. Щом сте решили да не се обижда във форума с конкретни епитети ще третирате всички епитети еднакво а не свободноизбирателно. Казвам всичко това защото постоянно получавах предупреждения за най-най-малкото, след това реших да вида дали го спазвате и към всички и на лице е неспазване)
    Последно редактирано от LoadRunner : 01-11-2017 на 21:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си