Аз никого не соча с пръст, въпреки че виждам определени пристрастия на новите 2ма модератори.
Претендирам единствено за себе си, защото в 10 години не съм имала изтрит пост камо ли бан.
Съвсем любезен апел към младите да употребяват адекватно родната ни реч, последван от кратък (едноредов) обзор на нечифтокопитните и еднорозите + мнение по темата. Какви са тия тенденциозни триения на коментари и моделирането им? Че и предупреждения за бан и черни точки да получавам на ЛС, защото съм изразила несъгласие с тази порочна практика.
И не, адресирането на проблем, засягащ коментари, модератори, триения в темата за модераторска помощ, не е спам. Озаптете ги малко двечките.
Които, впрочем, от къде се взеха? Има много по- стари, че и адекватни потребители, които са наясно с фауната в тоя форум и могат да упражняват правата си не само като върховна инстанция, а адекватно- на първо място като потребител. /не, непретендирам за министерския пост, отбелязвам/
Модераторите вече могат да се бъркат и в личната кореспонденция. Тоталитарен Teenproblem, хехехе.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.