.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Ето го и очакваното изказване. :д Щото като се подмажа и ще взема 5 милиона в брой. :ддд Ок, ногу яко.
    Оплакването единствено на Йоана беше адекватно, на другите словесните диарии са ей така, щот са били търпяни сумати време да серат и накрая са го отнесали за нещо дребно и са наказани за седмица, примерно, и хоп - неоправдани сме и модовете са лайна. Против моралните ми ценности е да съм неблагодарна.
    квак

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ето го и очакваното изказване. :д Щото като се подмажа и ще взема 5 милиона в брой. :ддд Ок, ногу яко.
    Оплакването единствено на Йоана беше адекватно, на другите словесните диарии са ей така, щот са били търпяни сумати време да серат и накрая са го отнесали за нещо дребно и са наказани за седмица, примерно, и хоп - неоправдани сме и модовете са лайна. Против моралните ми ценности е да съм неблагодарна.
    оплакванията на другите е заради очевидния чадър, който има грозния. много пъти сме се хранили един други /това е в реда на нещата и си е част от форумното съжителство/. аз си спомням мои такива моменти с темплара, антракса, пантерата и тн, но досега никога не съм била предупреждавана или банвана за това, нито пък те. доскоро дори не знаех, че съществува бутонът за докладване. или по-точно, че някой може да го използва за такива цели. и изведнъж получавам картончета за някакви булшитни, че инсултвам чувствителната душа на грозния. най-нелепото е, че дори не отразявам съществуването му в повечето случаи, а той се набутва, провокира ме и после реве на модераторите и аз го отнасям. не, не е честно. една от най-абсурдните ми кореспонденции евър е с новоизлюпения модератор, който ми праща поредното предупреждение за нараненото его на филията и излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото! няма смисъл да споменавам другите бисери, 90 процента от потребителите знаят това и са си патили. харесвам лейдито и ми се иска да промени нещата или по-точно да ги запази такива, каквито бяха преди, защото с новите тенденции, протекции и идиотщини, и малкото останали, ще спрем да влизаме.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    оплакванията на другите е заради очевидния чадър, който има грозния. много пъти сме се хранили един други /това е в реда на нещата и си е част от форумното съжителство/. аз си спомням мои такива моменти с темплара, антракса, пантерата и тн, но досега никога не съм била предупреждавана или банвана за това, нито пък те. доскоро дори не знаех, че съществува бутонът за докладване. или по-точно, че някой може да го използва за такива цели. и изведнъж получавам картончета за някакви булшитни, че инсултвам чувствителната душа на грозния. най-нелепото е, че дори не отразявам съществуването му в повечето случаи, а той се набутва, провокира ме и после реве на модераторите и аз го отнасям. не, не е честно. една от най-абсурдните ми кореспонденции евър е с новоизлюпения модератор, който ми праща поредното предупреждение за нараненото его на филията и излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото! няма смисъл да споменавам другите бисери, 90 процента от потребителите знаят това и са си патили. харесвам лейдито и ми се иска да промени нещата или по-точно да ги запази такива, каквито бяха преди, защото с новите тенденции, протекции и идиотщини, и малкото останали, ще спрем да влизаме.
    ива си харесва грозния
    шаляляля
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Извинявам се за включването, но и аз бих искал да кажа няколко думи .

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тоя хем ходи и се заяжда с абсолютно всеки, хем после реве защо го обиждали.
    Ти го каза - всеки си има праг на поносимост и мисля че Грозния е минал този праг на доста хора, макар и в повечето случаи не с директни обиди.
    Нека не бъркаме несъгласията в мненията с обиди! Защото ти и много други, май бъркате тези две неща.
    Цитирай Първоначално написано от Yoanа_01 Виж мнението
    И как така ме определихте като фейк?
    Сигурно са ти сравнили IP-тата.
    Два профила + едно IP = фейк!
    Много просто е!
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Новият тренд е модератори да си правят фалшиви акаунти в социалните мрежи и да се представят за други потребители от форума.
    Крадецът вика "дръжте крадеца"!
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз не съм видяла някой да го отнесе, без да е виновен, освен Йоана.
    Ти видяла ли си IP-тата?
    досега никога не съм била предупреждавана или банвана за това
    Аз обаче съм бил, много пъти! Защо ли? Защото никой не ме е докладвал може би?
    ...че инсултвам чувствителната душа на грозния. най-нелепото е, че дори не отразявам съществуването му в повечето случаи, а той се набутва, провокира ме и после реве на модераторите и аз го отнасям. не, не е честно.
    ...излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото!
    Вечна слава:
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11539736
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ива си харесва грозния
    шаляляля
    Май ще излезе, че тя мисли за мен повече, отколкото аз за нея .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Сигурно са ти сравнили IP-тата.
    Два профила + едно IP = фейк!
    Много просто е!
    седят си двама човека в метрото и си правят профили тук
    кой от двамата е фейк по твоите преценки
    този с черните чорапи или другия със синята шапка

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Искам подпис, с кого да се свържа?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    не е честно. една от най-абсурдните ми кореспонденции евър е с новоизлюпения модератор, който ми праща поредното предупреждение за нараненото его на филията и излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото! няма смисъл да споменавам другите бисери
    новата модераторка е непълнолетна и девствена
    в браузъра родителите и са задали филтриране на нецензурното съдържание
    като има подобно на страницата и светва червения и бутон
    изпада в паническо разстройство и трие всичко наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си