- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Ето го и очакваното изказване. :д Щото като се подмажа и ще взема 5 милиона в брой. :ддд Ок, ногу яко.
Оплакването единствено на Йоана беше адекватно, на другите словесните диарии са ей така, щот са били търпяни сумати време да серат и накрая са го отнесали за нещо дребно и са наказани за седмица, примерно, и хоп - неоправдани сме и модовете са лайна. Против моралните ми ценности е да съм неблагодарна.
квак
оплакванията на другите е заради очевидния чадър, който има грозния. много пъти сме се хранили един други /това е в реда на нещата и си е част от форумното съжителство/. аз си спомням мои такива моменти с темплара, антракса, пантерата и тн, но досега никога не съм била предупреждавана или банвана за това, нито пък те. доскоро дори не знаех, че съществува бутонът за докладване. или по-точно, че някой може да го използва за такива цели. и изведнъж получавам картончета за някакви булшитни, че инсултвам чувствителната душа на грозния. най-нелепото е, че дори не отразявам съществуването му в повечето случаи, а той се набутва, провокира ме и после реве на модераторите и аз го отнасям. не, не е честно. една от най-абсурдните ми кореспонденции евър е с новоизлюпения модератор, който ми праща поредното предупреждение за нараненото его на филията и излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото! няма смисъл да споменавам другите бисери, 90 процента от потребителите знаят това и са си патили. харесвам лейдито и ми се иска да промени нещата или по-точно да ги запази такива, каквито бяха преди, защото с новите тенденции, протекции и идиотщини, и малкото останали, ще спрем да влизаме.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Извинявам се за включването, но и аз бих искал да кажа няколко думи.
Нека не бъркаме несъгласията в мненията с обиди! Защото ти и много други, май бъркате тези две неща.
Сигурно са ти сравнили IP-тата.
Два профила + едно IP = фейк!
Много просто е!
Крадецът вика "дръжте крадеца"!
Ти видяла ли си IP-тата?
Аз обаче съм бил, много пъти! Защо ли? Защото никой не ме е докладвал може би?
Вечна слава:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11539736
Май ще излезе, че тя мисли за мен повече, отколкото аз за нея.
Искам подпис, с кого да се свържа?