оплакванията на другите е заради очевидния чадър, който има грозния. много пъти сме се хранили един други /това е в реда на нещата и си е част от форумното съжителство/. аз си спомням мои такива моменти с темплара, антракса, пантерата и тн, но досега никога не съм била предупреждавана или банвана за това, нито пък те. доскоро дори не знаех, че съществува бутонът за докладване. или по-точно, че някой може да го използва за такива цели. и изведнъж получавам картончета за някакви булшитни, че инсултвам чувствителната душа на грозния. най-нелепото е, че дори не отразявам съществуването му в повечето случаи, а той се набутва, провокира ме и после реве на модераторите и аз го отнасям. не, не е честно. една от най-абсурдните ми кореспонденции евър е с новоизлюпения модератор, който ми праща поредното предупреждение за нараненото его на филията и излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото! няма смисъл да споменавам другите бисери, 90 процента от потребителите знаят това и са си патили. харесвам лейдито и ми се иска да промени нещата или по-точно да ги запази такива, каквито бяха преди, защото с новите тенденции, протекции и идиотщини, и малкото останали, ще спрем да влизаме.
ива си харесва грозния
шаляляля
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer