Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
оплакванията на другите е заради очевидния чадър, който има грозния. много пъти сме се хранили един други /това е в реда на нещата и си е част от форумното съжителство/. аз си спомням мои такива моменти с темплара, антракса, пантерата и тн, но досега никога не съм била предупреждавана или банвана за това, нито пък те. доскоро дори не знаех, че съществува бутонът за докладване. или по-точно, че някой може да го използва за такива цели. и изведнъж получавам картончета за някакви булшитни, че инсултвам чувствителната душа на грозния. най-нелепото е, че дори не отразявам съществуването му в повечето случаи, а той се набутва, провокира ме и после реве на модераторите и аз го отнасям. не, не е честно. една от най-абсурдните ми кореспонденции евър е с новоизлюпения модератор, който ми праща поредното предупреждение за нараненото его на филията и излиза, че 'кифла' е заяждане, а разговорната дума за женски полов орган е обида. уааау, горкото! няма смисъл да споменавам другите бисери, 90 процента от потребителите знаят това и са си патили. харесвам лейдито и ми се иска да промени нещата или по-точно да ги запази такива, каквито бяха преди, защото с новите тенденции, протекции и идиотщини, и малкото останали, ще спрем да влизаме.
ива си харесва грозния
шаляляля