.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Права си.. донякъде. Но все пак всеки във форума провокира малко или много, така че с Грозния нищо не мога да направя. Като не ви харесва - блокнете си го от опциите и се оправя проблема.
    Pathtoouroboros вече почти не пише, а когато го прави - изтривам му мненията.
    За Минчето си напълно права, ама кажи ми честно, не смяташ ли, че вече е достатъчно наказана?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Като не ви харесва - блокнете си го от опциите и се оправя проблема.
    Логиката... Аз съм го блокирал, ама по същата логика не ми пречи да си блокирам и разните там феички със сиренцата... Вие къде сте в цялата схема? Както казах, сами си затривате форума с толерирането на откровени идиотщини. Дали е фейк или не, изобщо не ме интересува, щото се заяжда и дори има цели теми с цел заяждане.
    Казваш, че всички провокираме, ама дай малко направи разлика между това (примерно) двамата с папагала да се храним в някоя тема и това някакъв лигльо да изважда цитати от контекст, за да ги използва и/или коментира в други теми. Лично съм бил свидетел не един път преди да го блокирам, когато е цитирал Ива в теми, в които тя не е участвала.
    Продължавайте по същият начин и съвсем скоро ще сте си шефове само на себе си и на тролчетата, които отглеждате.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Логиката... Аз съм го блокирал, ама по същата логика не ми пречи да си блокирам и разните там феички със сиренцата... Вие къде сте в цялата схема? Както казах, сами си затривате форума с толерирането на откровени идиотщини. Дали е фейк или не, изобщо не ме интересува, щото се заяжда и дори има цели теми с цел заяждане.
    Казваш, че всички провокираме, ама дай малко направи разлика между това (примерно) двамата с папагала да се храним в някоя тема и това някакъв лигльо да изважда цитати от контекст, за да ги използва и/или коментира в други теми. Лично съм бил свидетел не един път преди да го блокирам, когато е цитирал Ива в теми, в които тя не е участвала.
    Продължавайте по същият начин и съвсем скоро ще сте си шефове само на себе си и на тролчетата, които отглеждате.
    Логиката... ако банна него за провокации, трябва да банна всички. Така пък форума съвсем ще се затрие, докато фейковете няма как да не ги банна.
    Ако смяташ, че храненето е по-малко нарушение от провокациите, много жалко.
    Не знам защо изкарваш, че форума е наш. Нито форума е мой, нито съм шеф на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си